Erdek CHP öğrencilerin yanında

Erdek CHP öğrencilerin yanında

Erdek Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

CHP ilçe başkanlığı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Erdek Meslek Yüksek Okulu’nda(MYO) eğitim-öğretim gören öğrencilerden bir grupla bir araya geldi.

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, şu bilgiyi verdi:

“Erdek Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan 30 dolayında öğrenciyle Arteka Marina restorandaki bir kahvaltıda bir araya gelerek onların sorun ve ihtiyaçlarını dinledik. Başta erzak ihtiyaçları olmak üzere barınma sorunları var. Tuttukları evlerin kiraları çok yüksek olduğundan ödemekte zorlanıyorlar. Hatta bazılarının, kalacak yer bulamamaları üzerine memleketlerine dönmek zorunda kalmışlar. Yaptığımız girişimler sonunda A-101 mağazaları bu 30 öğrenciye her ay düzenli şekilde alışveriş çeki verecek.”

Tuna, öğrencilere çok merak ettikleri Zeytinliada’yı da ziyaret ettirdiklerini belirterek, “Ayrıca hiç görmedikleri Çanakkale’yi de ziyaret etmek istiyorlar. Önümüzdeki günlerde onlar için bir Çanakkale gezisi de düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek öğrencilerin yanında
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı