Erdek Devlet hastanesine yardımlar sürüyor

Erdek Devlet hastanesine yardımlar sürüyor

Yakın zamanda hizmete açılacak hastanenin tıbbi cihaz gereksinimi tamamlanacak





Devlet Hastanesi'ne Bağışlar Çığ Gibi Artıyor;
Erdek belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile Kaymakamı İsmail Kaygısız'ın geçtiğimiz aylarda başlattığı Devlet Hastanesi'ne Bağış Kampanyası'na vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalarda Merhum Sırmahan ÖĞRENİR'in anısına ailesi tarafından yapılan yüklü bağışın ardından, bu gün de Nahide ALADAĞ ve Saadet BOĞAÇ isimli hayırsever vatandaşlar Başkan Hüseyin  Aysan`ı makamında ziyaret ederek Erdek Devlet Hastanesi'nin kurulacak diyaliz ünitesine yüklü miktarlarda bağışlarda bulundular.
Başkan Aysan  konuya ilişkin yaptığı açıklamada Erdek'imizin 50 yıldır beklediği yeni Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesine artık sayılı günler kaldı. Güney Marmara'nın en modern devlet hastanesi Erdek'e hizmet edecek. Devletimiz acil gereksinimlerini ve inşaatını tamamlıyor. Ancak daha kaliteli ve daha çok kişiye hizmet verebilmesi için donanımının arttırılması gerekmektedir. Bu bağlamda geçtiğimiz haftalarda yaptığımız çağrılara sessiz kalmayan hayırsever vatandaşlarımız hemen bizlerle iletişime geçip bağışlarını yapmak istediklerini belirtiyorlar. Bulunduğum her platformda hastanemize vatandaşlarımızın bağış yapmasını istiyorum. Erdek'imizde yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır çektiği sağlık çilesinin artık son bulması ve yaşadıkları şehirde en iyi şekilde tedavilerinin yapılması için her an çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki Erdek Devlet Hastanesi hayırsever vatandaşlarımızın da bağışları ile Türkiye'nin turistik ilçeleri arasında en modern devlet hastanesi olacak. Buradan öncelikle hastanemize bağışta bulunan Duyarlı Vatandaşlarımıza, Valimiz Sayın Yılmaz Aslan'a, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Yılmaz'a, Kaymakamımız Sayın İsmail Kaygısız'a Devlet Hastanemiz Başhakemi Sayın Mahmut Ekiz'e ve Personeli'ne ve emeği geçen herkese Şahsım ve Erdek Halkı adına teşekkür ederim.”dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı