ERDEK E.K.K. Kooperatifince Hüseyin Avlar dönemi

ERDEK E.K.K. Kooperatifince Hüseyin Avlar dönemi

Yeni Başkan Hüseyin Avlar, "Zor günde esnaf ve sanatkarımızın yanında olacağız."

Erdek Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kongresi ardından, yönetim kurulu görev bölümünde 5 oyun 3'ünü alarak 9 yıllık Başkan Mustafa Karakuş'u deviren Hüseyin Avlar, kooperatifteki görevine resmen başladı.

Personel, Koopratif girişinde bulunan panoda gerekli düzenlemeyi yaparak Başkanlık makamına Hüseyin Avlar'ın resmini koydu.

9 yıl önce yönetim kurulu görev bölümünde dönemin Başkanı Hüseyin İşçi'in aynı şekilde akarte ederek Başkanlığa seçilen Mustafa Karakuş, 9 yıl sonra geldiği gibi giderken, oylamaya gösterdiği tepki ve kooperatifi terk edişi sonrası istifasını sunarak koopratiften ayrılması bekleniyor.

Yeni Başkan Hüseyin Avlar, yaptığı ilk açıklamada tüm yurtta olduğu gibi Erdek'te de esnaf ve sanatkarın zor günler geçirdiğini, Pandemir olumsuzluğu yanı sıra, Turizm sezonunda yaşanan Salya olumsuzluğunun esnaf için 2. bir darbe olduğunu vurguluyarak, "Aynı zamanda hem pandemi, hemde salya mağduru esnafımızın zor günleri aşmasında beklentilerini karşılayan çözüm odaklar bir yönetim anlayışı ile omuz omuza vererek katkı sağlamak istiyoruz." dedi.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli