Erdek Esnaf Odasında Görev Bölümü tamam

Erdek Esnaf Odasında Görev Bölümü tamam

Erdek'te, Mazbatasını alan esnaf ve sanatkarlar odası yeni yönetimi ilk birleşimde görev dağılımını gerçekleştirdi.

Önceki hafta 6 aday liste ile girilen seçimlerde finalde ipi göğüsleyen listenin başındaki isim Vahit Kocabıyık genel kurul itiraz süreci sonuçlanıp ilçe seçim kurulundan mazbatanın alınması ardından gerçekleştirilen ilk yönetim toplantısında görev bölümü yapıldı.

Başkan vahit Kocabıyık'ın tek dereceli seçildiği Erdek Esnaf ve sanatkarlat odası yeni yönetim kurulunda Başkan yardımcılığı Kozmetikçi Nuray Filiz getirildi.

Oda yönetiminde Vehbi Akalın, Vural Çalık, Fatih Dursun, Remzi Gönal, Kazım Kırlaç, Ahmet Cem Kulalı ve Ali Ispanakçı (Pomak Ali) görev aldılar.

Demetim kurulunda ise Duygu Ege, Hasan Hüseyin Onay ve Hilal Özgenlik'in yer aldığı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar odası yeni yönetim kurulu 4 yıl görev yapacak. Karma esnaf odasının 1240 üyesi bulunuyor.

Başkan Vahit Kocabıyık, beklentiden uzak esnaf ve sanatkarımıza dokunmada gösterilen zafiyet, yaşanan pandemi süreci ve gelinen noktada 100 yılın en vahşi enflasyon savaşı ile karşı karşıya kaldığımız şu günlerde Erdek esnaf ve sanatkarımızın enflasyon canavarına karşı verdiği mücadelede yanında olacağız." dedi 



Anahtar Kelimeler: Erdek Esnaf Odasında Görev Bölümü tamam
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı