Erdek Halk Eğitimden yılsonu sergisi

Erdek Halk Eğitimden yılsonu sergisi

Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde 128 kurs açarak 1922 kursiyere hizmet verdi.

Erdek Halk Eğitim Merkezi önceki gün ilçe İH Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirdiği kapsamlı yıl sonu sergilerini, Bugün cumhuriyet alanında kermes şeklinde beğeniye sundu.

"Her zaman, her yerde, herkes için Eğitim" parolası ile 2021-2022 Eğitim öğretin döneminde 128 mesleki kurs açan Halk eğitim, bu kurslara katılan 1922 kursi,yer için yılsonu sergisi hazırlayıp, kurs belgelerini dağıtmaya başladı.

Erdek'te kent merkezi yanı sıra Düzler, Şahinburgaz,  ve Karşıyaka'da 2 adet meslek edindirme ve el sanatları kursu açan Halk Eğitim müdürlüğü, Geri dönüşüm ve Kanaviçe kurslarına ek olarak 2022-2023 Eğitim Öğretin döneminde Onyedi Eylül Üniversitesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi (Balmek) katkıları ile yok olmaya yüz tutmuş eski becerilerden kumaş dokuma kursu açılacak.

Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü, toplumsal meslek edindirme kurslarına özendirmek ve katılım noktasında ivme kazanmak amacıyla bugün Erdek Cumhuriyet alanında geniş kapsamlı stand açıldı.

El emeği göz nuru eserlerin sergilendiği kermes'te neredeyse yok toktu.

Erdek halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Sıfır atık, geri dönüşüm sergisi açan Engelli ve Engelli aileleri derneği başarılı çalışmalarla dikkat topladı.

Erdek Engelli ve Engelli aileleri derneği Başkanı Meliha Söğüt "Son derece başarılı ve keyifli bir kurs sonucu sıfır atık, geri dönüşüm kapsamında Akşap, Plastik, Gazete kağıdı, Şişeler, Melamin tabaklar, ve toprak tabaklardan oluşan sergimizin ilgi görmesi bizi memnun etti." dedi.

Başkan Meliha Söğüt geri dönüşüm kapsamında ortaya koydukları çabanın, kendileri içinde çok güzel bir motivasyon süresi içinde geçtiğiniz söyledi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Eğitimden yılsonu sergisi
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı