Erdek Kamplar yolu Asfaltı eskiyi arattı

Erdek Kamplar yolu Asfaltı eskiyi arattı

       
TCK 14 Bursa bölge müdürü Turgay Mesçi`nin Şubat ayında başlayan görevden alma süreci hayata geçirmek istediği projelerinde aksamasına neden oldu.
Bölge karayollarının standart`a kavuşması noktasında büyük emek ve çabası bulunan Turgay Mesçi`nin hukuk mücadelesi idare mahkemesi tarafından ikinci kez görevine iadesi ile noktalanırken ara boşlukta yapımı tamamlanan yollardaki eksik ve aksaklıklarda Mesçi`nin yokluğunun göstergesi oldu.
Yaz sezonu öncesi standart`a kavuşturulması için bir dizi çalışma yapılan Erdek Düzler Kamplar yolu, Karayolları proğramından çıkmasına rağmen Başkan Hüseyin Aysan`ın Turizm yolu proğramı içersinde 3,5 km lik bölümün yeniden Karayolları tarafından düzenlenerek asfaltlanmasını sağlaması, Hem sevindirdi hemde üzdü.
Erdek Düzler Kamplar yolu tarininde en kapsamlı yapısal düzenleme ile hizmete sokulmasına rağmen, Yolun bazı bölümlerinde oluşan zemin hataları, yeni asfaltın cazibesini kaybetti.
Erdek Belediye başkanı Hüseyin Aysan büyük bir mücadele ve çaba sonucu proğram dışı, plana aldırılarak Karayollarına düzenlendirilen Kamplar yolunun, Zemin çalışmaları sırasında ayni zamanda Trafik seyrine açık olması nedeni ile zeminde tahribatlar olduğunu, Dükülen yeni asfaltın da bu olumsuzluktan etkilendiğini söyledi.
Başkan Aysan Kamplar yolundaki olumsuzluğun giderilmesi için gelecek yılki asfalt proğramonı beklemek durumunda kaldıklarını belirterek `` Şu anda yapılacak bir şey yok, Sürücülerimiz zemin hatası bulunan noktalarda dikkatli olacaklar, İnşallah seneye yapılacak yeni asfaltlamada bu olumsuzluğu gideririz.`` dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli