Erdek, Kamplar yolu asfaltlanıyor

Erdek, Kamplar yolu asfaltlanıyor

Erdek'te, Doğalgaz ana ishale hattı çalışması ile bozulan Kamplar yolu, Büyükşehir tarafından asfaltlanarak bölge tozdan kurtarılıyor.

Erdek-Edincik Doğalgaz ana ishale hattı çalışmaları nedeni ile bir süre trafik'e kapatılan ve ardından bozulan yoldan kaynaklanan yoğun toz olumsuzluğu, Büyükşehir ekiplerinin asfaltlama çalışması sonucu gideriliyor.

Öncelikle 7 km lik Tekzeytin-Düzler trafik ışıkları arasında kalan kasislerin doldurularak kapatıldığı asfaltlama çalışması Tekzeytin yönünden yolun kazılan bölümünün asfaltlanarak kapatılmasına başlandı.

AK Parti Erdek ilçe Başkanı Musa Alioğlu, Tekzeytin ile Düzler arasında bulunan 7 km. lik kamplar yolunun doğalgaz boru hattı çalışması sonucu bozulduğunu, bir süredir yaşanan olumsuzluğun giderilmesi adına Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan yolun asfaltlanması için talepte bulunduklarını, Yılmaz'ın ise bayramdan sontası için söz verdiğini ve bugün bu çalışmanın başlayarak devam etmesinin memnunluk verici olduğunu söyledi.

Erdek Belediye Meclis üyesi Orhan Narin ise yaşanan toz olumsuzluğunu ortadan kaldıran asfaltlama çalışmasının belediyeler arası koordineli çalışmasından kaynaklandığını, Kamplar yolunun asfaltlanması tamamlanması ile yaşanan toz olumsuzluğunun ortadan kalkacağını kaydetti.

Edincik-Erdek Doğalgaz ana ishale hattı çalışmaları yaz sezonu dolayısı ile durdurulmuştu. Bölge turizmini etkileyen bölümlerde çalışmalar durdurulması ardından önceki hafta ulaşımı etkilemeyecek bölümlerde yeniden başlayan çalışmalar Tekzeytin-Erdek girişi tamamlandı, Düzler'de trafik ışıkları Edincik kavşağı bölümü devam ediyor. Harita kampı girişi ile Düzler ekmek fırını arasından kalan bölüm ise, yolun stratejik konumu dolayısı ile Eylül ayına bırakıldı.



Kazim takmaz
22.08.2021 14:41:38
Selamün aleyküm....asfaltlanmazı gayet güzel...keşke kenar kaldırımlarda yapılıp öyle asfaltlama yapılsa daha profosyonel bi çalışma olurdu diye düşünüyorum...elinize sağlık..yaparsa yine akparti yapar...teşekkürler

Şuna caki
22.08.2021 14:42:34
Kamplar yolundan sonra ilk işiniz oteller tarafındaki yolları asvaltlasaniz bence.koy yolları bile buradan güzel.erdek çok bakımsız gördükçe üzülüyorum

Anahtar Kelimeler: Erdek Kamplar asfaltlanıyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli