Erdek Meclisine 20 lik delikanlı

Erdek Meclisine 20 lik delikanlı

Osman Emin Güder, Erdek Cumhur İttifakından Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Erdek'te Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı olarak Turan Gün'ün ismi açıklanmasından sonra meclis üyesi isim listesinde de hareketli günler yaşanmaya başlandı.

İlk, orta okul Erdek'te, liseyi Bandırma Bahçeşehir kolejinde tamamlayıp Üniversite hayatını Bandırma 17 Eylül işletme bölümünde sürdüren Osman Emin Güder, MHP kadrolarından Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak Cumhur ittifakı listelerinde yerini aldı.

Henüz 20 yaşında olan Osman Emin Güder, Erdek'te  ilk kez bu denli genç bir aday adayı olarak siyaset arenasına ismini yazdıran kişi olarak tarihe geçti.

Osman Emin Güder, çocukluğundan itibaren ilgi duyduğu Milliyetçi çizgisinden taviz vermediğini, 31 Mart Mahalli seçimleri içinde MHP'den Meclis üyeliği için aday adayı olarak Cumhur ittifakı kadrolarından Erdek Belediye Meclis üyeliğine başvurusunda bulunduğunu vurgulayarak “Erdek siyaset dünyasının artık genç dimağlarla tanışmak zamanı gelmiştir, gençlerin kendisine olan özgüveni, enerjisi kentin geçmişten geleceğe ötelenmiş beklentilerini hayata geçirmek noktasında önemli rol üstleneceğine inanıyoruz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Meclisine delikanlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı