Erdek MHP’de nöbet değişimi

Erdek MHP’de nöbet değişimi

MHP’de Erdek İlçe Başkanlığına Ahmet Davran atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP’de hareketli bir gün geçiren teşkilat, İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’in katılımı ile  ilçe başkanlığına Ahmet Davran getirildi.

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel başkanlığında il başkan yardımcıları Fatih Mete Enginer, Hakan Başkan, Sertaç Gündoğan, Niyazi Tunç, Erhan Yircalı ve bazı il yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu görevlendirmede konuşan İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Bunun bir bayrak yarışında ibaret olduğunu Yeni görevlendirilen Ahmet Davran ile MHP’nin Erdek’te hedefine koşan bir parti olacağını açıkladı.

Kalabalık bir ekip nezaretinde gerçekleştirilen yeni ilçe başkanlığı görevlendirmesinde İl Başkanı Yüksel’in elinden Genel Başkanlık görevlendirme yazısını teslim alan Ahmet Davran: Bugün burada anlamlı bir vesile ile toplandık. Çocukluğum, gençliğim bu yolda, Milliyetçi Hareket Partisi'nin içinde geçti. Yıllarca elimden geldiğince emek verip, çalıştığım bu partide şimdi daha azimle, daha kararlılıkla ve dava arkadaşlarım ile daha güçlü bir şekilde çalışmak için buradayız. Partimize gönül vermiş ama uzak kalmış, kırgınlıkları olanları yeniden partimize kazandıracağız. 

Milliyetçi Harekete gönül verenlerin heyecanları, fikirleri çalışmalarımızda bize yol gösterecektir. 

Kapımızın herkese açık olduğunu, her fikre önem gösterdiğimizi, kısır çekişmeler içerisinde olmadığımızı, çarenin; uzlaşma, hoşgörü, diyalog ve samimiyet ile çözüleceğini herkese göstermek için buradayız. Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletini hak ettiği huzur ve refaha ulaştırabilecek siyasi irade ve ruh Türk Milliyetçileri ve harekâtın merkezi olan Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu irade ve ruh ile Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin, genel merkezimizin ve il başkanımızın takdirleri doğrultusunda bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı olarak göreve başlamış bulunmaktayız. Bu andan sonra, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz ilçemiz Erdek'imizin ve büyük Ülkemizin geleceği için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda, Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın işaret ettiği hedeflere varmak için ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin oyunu ilçemizde en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. 

Bu vesileyle, bugün benimle birlikte göreve başlayan yönetim kurulumuzdaki her bir arkadaşımı tebrik ediyor, bu kutlu mücadele uğruna hiç düşünmeden ileri atıldıkları için her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. Yeni yönetimimizin; Ülkemiz, partimiz ve Erdek'imiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ne Mutlu Türküm diyene.” dedi.

MHP ERDEK İLÇE BAŞKANLIĞI ve İLÇE YÖNETİM KURULU

Başkan Ahmet DAVRAN, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayhan Güder, İsmail Dalgıç, Abdullah Sarbay, Orçun Kısa, İbrahim Kulalı, İbrahim Baran, Arif Kılıç, Vedat Karadeniz, Ali Şeker, Emirhan Alakuş, Sevgi Elbüken, Sinan Deniz, Umut Geren, Mustafa Kocabıyık, Fatih Ünsal, Ahmethan Ergüven, Yalçın Kurt, Fatih Öner, Sami Hoşköseoğlu, Alpcan Kırgül, Musa Kalbur,  Hakan Çağlar, Hasan Çevik, Necmi Pekmezci, Fatmanur Öztürk, Rıza Çiftlik, Mustafa Mandracı, Ayşe İnan, Onur Kertiş



Anahtar Kelimeler: Erdek nöbet değişimi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı