Erdek MHP'de sitemli istifa

Erdek MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa ettiler.

31 Mart Mahalli seçim takviminin son hızı ile gündemdeki güncelliğini kuruduğu bu günlerde bir biri ardına yaşanan gelişmeler seçim gündemine bomba gibi düşüyor.

Başkanlık adaylarının açıklanması ardından 20 Şubat'ta ilçe seçim kurullarına verilmesi planlanan meclis üyelikleri listelerinin hazırlanması, sıra kaygısı beraberinde bir dizi istifa getirdi.

Bu anlamda MHP Erdek İlçe Başkanlığı Cumhur ittifakı protokolü içinde liste tanziminde meydana gelen anlaşmazlık nedeniyle olduğu sanılan bir dizi görevden istifalar geldi.

Öncelikle MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran akşam saatlerinde yaptığı yazılı basın açıklaması ile sitem dolu istifalar geldi.

MHP Parti üyeliği hakkı saklı kalmak üzere yapılan açıklamada; 

"2022 Aralık ayından itibaren Erdek İlçe Başkanlığı görevimi ülkücü hareket şuuruyla bugüne kadar en iyi şekilde yerine getirdim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte Erdek için elimizden gelenin fazlasını yaparak, hizmet etmeye çalıştık.

Liderimiz Devlet Bahçeli’ye verdiğimiz sözü en iyi şekilde yerine getirdik.

Partimize olan küskünlükleri bitirdik. Birlik olduk.

Her zaman liderimizin ve davamızın arkasındayız.

2024 Yerel seçimlerine hazırlandığımız bu süreçte ilçe teşkilatımızın iradesinin İl Başkanlığı tarafından yok sayılmasına istinaden şu andan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak parti üyeliklerimiz saklı kalmak kaydıyla görevlerimizden istifa ediyoruz.

Ülkücülük bazen; evinin bir köşesine çekilip, onurlu bir şekilde yaşamaktır.

Gerekli basın açıklaması önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Saygılarımla."



Anahtar Kelimeler: Erdek ' sitemli istifa
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı