Erdek MHP`ye yeni başkan

Erdek MHP`ye yeni başkan

Erdek MHP`de bir süredir boşta bulunan ilçe Başkanlığına Mali Müşavir Murat Çolak getirildi.

Erdek MHP`de, yerel seçimler sonrası meydana gelen gelişmeler sonrası boşalan ilçe başkanlığına mali müşavir Murat Çolak getirildi.

MHP il Başkanlığı tarafından yapılan görevlendirme sonrası milliyetçi camia içinde yeni teşkilatlanma çalışmalarını başlatan Çolak, Milliyetçi camianın beklentilerine tercuman olacak bir yapılanma gerçekleştirmeyi arzu ettiğini söyledi.

Çolak, yaşanmışları, geçmişi takıntı yaparak beklentileri gerçekleştirmenin mümkün olmuyacağına inandığını vurgulayarak ``Vatanını, milletini seven, Kendisini milliyetçi ruhu ile huzurlu hisseden herkes bayrağımız altında huzur bulacaktır.`` diyerek kısa bir süre sonra teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak Erdek`te yepyeni bir anlayış ile siyasi arenadaki yerlerini alacaklarını ifade etti.



Ekrem Yakar
15.09.2014 23:44:17
(Erdek MHP İlçe başkanlığı) Zor göreve,talip olmak bile başarmanın yarısıdır.Başarılarının devamını dilerim Murat kardeşim.Allah utandırmasın...

Ayhan Kelemköy
18.09.2014 10:17:05
Değerli kardeşim yolun açık olsun bunca yıldır sürdüğümüz davanın devamını getirmeni ve yanında olacakları çok tartıp öyle kefeye koy sonra eski hallere düşmesin MHP..ERDEK TE çünkü çok konuşan ben her şeyi bilirim diyenlerin çok olur onun için listeni iyi yap..Sana Başarılar diliyorum sade bir MHP üyesi olarak ta davamın peşindeyim

  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli