Erdek MYO’ya yeni bina aranıyor

Erdek MYO’ya yeni bina aranıyor

Erdek MYO’ya yeni bina bulunursa yeni bölümler açılacak

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne bağlı Erdek Meslek Yüksek Okulu’nda(MYO) yeni bölümler açılması için yeni bina arayışı sürüyor.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma-Erdek karayolunun yakınında yer alan Erdek Meslek Yüksek Okulu’nda, bina yetersizliği nedeniyle açıldığı günden beri sadece “Turizm ve Otel İşletmeciliği” ve “Yerel Yönetimler” olmak üzere iki bölümde eğitim-öğretim verildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Yeni bir bina bulursak, ‘Sağlık Turizmi İşletmeciliği’ bölümü başta olmak üzere başka bölümler de açmak istiyoruz. Aklımızdan geçen diğer bölümler arasında sosyal bilimler, sanat, aşçılık ve spor da var. Ancak öncelikle yeni bir binaya ihtiyaç duyuyoruz.”

Bu arada, Erdek Meslek Yüksek Okulu’na yeni bina arayışları da sürüyor. Seçenekler arasında, Bandırma-Erdek karayolunun “Murat Bayırı” bölgesinde yer alan Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, ilçe merkezindeki bir binaya taşınarak, boşalan bu binanın Erdek Meslek Yüksek Okulu’na tahsis edilmesinin de bulunduğu öğrenildi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek aranıyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli