Erdek, Onu kalbine gömdü

Erdek, Onu kalbine gömdü

Erdek, esnaf ve spor camiasının ``Ali Baba``sını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Erdek`te uzun yıllar Esnaf Kredi kefalet Koperatif müdürlüğü yanı sıra Erdekspor genel kaptanlığını üstlenmesi, Tatil kenti Erdek`te ``Ali baba`` olarak kalplerde yer etmesine neden olan Ali Anafartalar vefatı ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Aynı zamanda eşinin tedavi gördüğü Anafartalar`ı Erdek Esnaf ve Spor camiası yanı sıra son yolculuğunda kızları ve torunları yalnız bırakmadı.

Ali Anafartalar`ın cenazesi evinden alınarak getirildiği Erdek Çarşı Camiinde öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedilirken Kırmızı beyazlı sahil efsanesi, yönetiminden, teknik ekip ve kadrosuna kadar hazır bulundu.

Ali Anafartalar`ın cenazesinde Esnaf ve sanatkarlar çevresi yanı sıra Esnaf Kredi Kefalet kooperatifleri bölge Başkanı Erol Ayvaz`ın yanı sıra, Gönen, Manyas, Sarıköy, Edincik, Susurluk kooperatif ymnetim ve personel çevresi hazır bulundu.



erkan vatansever
10.12.2013 21:16:28
dilerim allahtan mekanı cennet olsun herkezin babası sayılırdı onun gibi insan bir daha dünyaya gelmez hepimizin başı sağolsun allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı