Erdek protokolünden hastane ziyareti

Erdek protokolünden hastane ziyareti

Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi, Erdek ilçe yöneticilerini ağırladı.




Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi, Erdek ilçe yöneticilerini ağırladı.



Kaymakam İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hastane başhekimi Uz.Dr. Oğuz Çatal'dan, hastanenin son durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldılar.

İlçe yöneticileri, yapımı geçen yıl biten hastanenin eksiklerinin bir an önce giderilerek, hastanenin tam teşekküllü duruma gelmesi amacıyla çaba harcadıklarını belirttiler. Başhekim Uz. Dr. Oğuz Çatal, Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliyoruz. Şu anda hastanemizin eksiklerini de yardımlarla gidermeye çalışıyoruz” dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hastanede yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun” dileklerini iletti. Hastalar, hastaneye, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla alınan diyaliz makinelerine bağlı tedavi gören hastaları da ziyaret eden ilçe yöneticilerine, bu ünitenin, Erdek'e kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Burada, kendi evimizdeki gibi rahatız. Geçmiş yıllarda tedavimizin Bandırma'da yaptırmak zorunda kalıyorduk. Erdek'imize, bu ünitenin kurulması için bağış yapanlara şükran borçluyuz” diye konuştular.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı