Erdek Şampiyonluk sarhoşu

Erdek Şampiyonluk sarhoşu

Ayvalık`tan dönen kafile`ye Cumhuriyet alanında Kupa töreni düzenlendi.



Balıkesir Süper Amatör Liginde 2012/2013 futbol sezonunu şampiyonlukla noktalayan sahil efsanesi Erdekspor, kentte bayram havası estirdi.

Lig maratonunu Ayvalık deplasmanında 2-1 lik Küçükköyspor galibiyeti ile noktalayarak mutlu sevincin tatlı heyecanını son ana kadar taşıyan kırmızı beyazlı ekip Erdek`te krallar gibi karşılandı.

Erdekspor`u taşıyan otobüs Cumhuriyet alanına girdiğinde meydanı dolduran büyük kalabalık coşkulu heyecanı paylaşarak zafer sarhoşluğu içindeki oyuncu ve teknik kadroyu yüreğine bastı.

Erdekspor için düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, şampiyonluğu Erdek halkına hediye ettiklerini ifade ettiler.

Erdek Cumhuriyet Alanını dolduran taraftarlar meşaleler yakıp, davul zurna eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşarken ağlayanlar olduğu görüldü.
Havayi fişek gösterileriyle Cumhuriyet alanında kurulan platforma çıkartılan Erdekspor şampiyonluk kupasını Başkan Hüseyin Aysan`ın elinden aldı.

Zorlu lig maratonunu son ana kadar ısrarlı şekilde kovalayan Erdekspor, Erdek Cumhuriyet alanında çiçeklerle karşılanıp bir kez daha Erdeklilerin kalbindeki büyük sevgi tahtına otururken şampiyonluk kupalarını hep birlikte kaldırıp, şampiyonluklarını taraftarları ile paylaştılar.

Amatör camia`nın gönül adamlarından İbrahim Hızlı`dan alınmıştır. teşekkürler..






enver kaşıkoğulları
15.04.2013 00:57:17
tebrikler erdek allah yolunuzu açık etsin başarılr. edincik spor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı