Erdek seyyarları Türkiye ye model oldu.

Erdek seyyarları Türkiye ye model oldu.

Erdek belediye meclisinde muhalefetin hakkında fırtınalar koparttığı seyyarlar Türkiye"ye model oldu.
Tatil için Erdek`e gelen bir çok belediye başkanı mimari tasarımı beğenerek uygulamayı kendilerininde yapmak istemeleri, Erdek"in projeye isim hamisi olmasına neden oldu.
Erdekli vatandaşlara yer verilmediği iddiası ile meclisin gündem dışı görüşmelerinde sert tartışmalara sebep olan Seyyarlar için "Şayet Erdek`te ikamet etmeyen bir kişi varsa, yarın istifa ederim" diyerek haksız tenkit ve eleştirilere sert yanıt veren Başkan Aysan`a bu kez Seyyar esnaf sahip çıktı.
Cuğra Merhum Ali Sarı sahil bandı ile Öğretmen evi önündeki bölümde faaliyet gösteren seyyar esnaf, Uygulama ile kendilerine kimlik kazandırıldığını, Çok rahatlıkla tezgahlarının kapılarını kilitleyip akşam evlerine gittiklerinde uykularının kaçmadığını belirterek başkan Aysan`a minnet ve şükranlarını iletirken, Muhalefetin bunu görmezden gelmesini tamamiyle siyasi bir kaygı olarak nitelendirdiler.
Erdek`li seyyarlar Erdek`e tatil için gelen bir çok belediye başkanının, uygulamanın proje hamisini sorarak kendilerininde yapmak istediklerini belirtmeleri Erdek`i Türkiye`de Seyyarlar projesinin model hamisi yaptı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli