Erdek Şoförler Odasında Aydın Tekin güven tazeledi.

Erdek Şoförler Odasında Aydın Tekin güven tazeledi.

Erdek, BESOB'ta yapılan 3 adaylı genel kurulda kullanılan oyların %63'nü alan Başkan Aydın Tekin güven tazeledi.

Bir biri ardına gerçekleşen oda genel kurulları ile demokratik süreçlerini tamamlayan esnaf ve sanatkarlar odaları bugün Erdek Şoförler ve Otomobilciler odası genel kurulu ile bir genel kurulu daha gerçekleştirmiş oldu.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği BESOB'un Erdek tesislerinde gerçekleştirlen Erdek Şoförler ve Otomobilciler odası genel kurulunda yönetim kuruluna talip olan, Tamer Akçay ve Erhan Ünal'a karşı kullanılan oyların %63'ü kazanan Başkan Aydın Tekin güven tazeledi.

Birlik Başkanı Fehmi Erdem'in divan başkanlıında gerçekleşen genel kurulda seçime beyaz liste ile giren başkan Aydın Tekin 116 oy ile kullanılan oyların %63'ünü alarak yeniden başkanlığa getirilirken seçime sarı liste ile katılan Tamer Akçay %23 lük oranla 44 oy, seçime Yeşil liste ile katılan Erhan Ünal %13 lük oran ile 24 oy aldı.

252  üyesi bulunan Erdek Şoförler ve Otomobilciler odası genel kurulunda 185 oy kullanıldı. 1 oy geçersin sayıldı. 

Erdekl Şoförler Odası genel kurulunun çalışma, hesap, blonço ve gelecek döneme ait faaliyet raporlarının okunması, müzakereye sunulması ve ibra edilmesi ardından konuşan Başkan Aydın Tekin, kendisine duyulan güvene layık olmak adına yeni dönemde daha fazla çalışarak, bu güvene layık hizmetler vermeyi görev adlettiğini söyledi.

Erdek Şoförler odası genel kurulunda daha sonra eski başkanlar ve eski şoförler plaketle onurlandırıldılar.

İşte Aydın Tekin'in seçimi kazanan listesi; Başkan Aydın TEKİN; Yönetim kurulu üyeleri;Yalçın Aycan, Hasan şener, Mustafa Yantakke, Recep Yiğit Dağtekin, Hasan Sarbay, İsmail Başoğlu, Yedek üyeler; Yusuf Eren, Ramazan Bölükbaş, Cengiz Koyuncu, Hüseyin Mor, Şener Yılmaz, Hüseyin dağtekin, Serhat Boz, Denetim Kururu; Hasan Gönal, Oğuz Dolan, Ümit Yüksel, Denetim Kururlu Yedek üyeleri; Sinan Aygöl, Tahsin Yazgan, Sevda Ürkmez Kol.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı