Erdek tanıtım günlerine hazır

Erdek tanıtım günlerine hazır

Erdek, Ankara`da düzenlenen tanıtım günlerine, çok özel resimlerle katılıyor.

10-13 Ekim 2013 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenen "Balıkesir Tanıtım Günleri" etkinliğine Erdek çok özel resim kareleri ile katılıyor.

Balıkesir merkez ve diğer ilçelerin stand açarak yörelerinin değerlerini ve güzelliklerini tanıtacağı Ankara`daki Balıkesir Günlerinde, Erdek`e tahsis edilen 48 m2`lik stand için hazırlanan görseller tamamlandı.

Erdek Kaymakamı İsmail  KAYGISIZ yaptığı açıklamada "Balıkesir Tanıtım Günleri`nde Erdek ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız. Tanıtım günleri aynı zamanda Ankara`da yaşayanlar için alış-veriş günleri olacak. Kapıdağ Yarımadasının lezzetli zeytinini Marmarabirlik Erdek Şubesi bu fuarda satışa sunacak. Erdek standımızda ise turizm güzellliklerimizin yanısıra Zeytinliada ve Kyzikos Antik Kentlerini, el emeği yerel ürünlerimizi, doğal zeytinyağı sabunumuzu, turizm imkanlarını tanıtacağız. 15.000 adet Erdek logolu mousepad bastırdık ve tanıtım için fuar ziyaretçilerine vereceğiz. Bu fuar hazırlığına destek veren kurumlarımıza ve kişilere teşekkür ediyorum" dedi.

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli