Erdek, topuklu "EFE" sini bekliyor.

Erdek, topuklu

Akşener'in ziyaret edeceği Erdek, bayram yeri gibi süslendi.

Siyaset arenasının "Topuklu Efe"si İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 3 günlük Balıkesir programının son halkasını oluşturan Erdek ziyareti, ilkkez bir genel başkan için özel hazırlandı.

Arif Demir'in ilçe başkanlığındaki İyi Parti teşkilatının Genel Başkan ağırlama programına kayıtsız kalmayan CHP'li Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı'da gerek sosyal paylaşım sayfalarından, gerekse  birlikte mücadele ettiği siyasi ortağı  İYİ parti genel Başkanı Meral Akşener'i ilçesine layık şekilde karşılamak adına hertürlü stratejik desteği sağladı.

Erdek'in girişinde bulunan Billboard'ların tümü İyi Parti Genel Başkanaı Meral Akşener'in fotoğrafları ile süslendi.

Erdek İyi Parti İlçe Başkanlığı, Akşener'in 3 günlük Balıkesir programının son halkasında ziyaret edeceği Erdek'te nerede ise ayak basması muhtemel tüm sokaklar afişleri ile donatıldı.

İyi Parti Erdek ilçe Başkanı Arif Demir, İyi Parti Balıkesir il teşkilatı ile birlikte tüm ilçe teşkilatlarının Genel Başkanları Meral Akşener'in işaret ettiği ilke ve hedeflerde en küçük bir şaşma olmadığını vurgulayarak "Dürüst, Kararlı,  Kendisi ve teşkilatına olan özgüveni ile ülkesini ve milletini refah'a kavuşturma adına verdiği mücadelesinden asla taviz vermeyen Genel Başkanımız, Türk siyaset dünyasının sigortasıdır."

 "Kurtuluş mücadelesini yaşamış, aç- açık kalmış ama kimlik ve şahsiyetinden asla taviz vermemiş, Bayrağını indirtmeyip, Ezanlarını susturtmayan bir ecdadın torunları olarak bu davanın sen-ben davası değil, biz olma davasını savunan bir teşkilat olarak bu duygu düşüncelerimizi Erdekli kardeşlerimiz ile paylaşmak adına sayın Genel başkanımız Meral Akşener'den küçük bir sesleniş ile Erdekli hemşehrilerimize hitap etmesini bekliyoruz. " dedi.



Anahtar Kelimeler: Erdek topuklu "" bekliyor.
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false