Erdek ve Adalar Full Tıme

Erdek ve Adalar Full Tıme

Ağustos ayı işletmelerin yüzünü güldürdü. Erdek ve Adalar'da doluluk oranı %100 lerde

Temmuz ayı ve Kurban bayramı tatilini birleştiren turizm işletmeleri, Ağustos ayında aynı istikrarı bulamayacakları düşünülürken son bir hafta yaşanan bunaltıcı sıcaklar metropol kentleri Erdek ve Adalara yönlendirdi.

Erdek ve Adalar'da hafta sonu yaşanan %100 lük doluluk oranı pazat günü akşamı boşalma eğilimi gösterse de, 8 Ağustos Pazar günü gerek Erdek'e gerekse Erdek üzerinden Kapıdağ çevresi kırsal mahalleleri, Paşalimanı, Avşa, Ekinlik ve Marmara adasına gelen tatilciler beklentini çok üzerinde oldu.

Bir çok otel, motel, pansiyon telefonların OF konumuna alırken, Erdek'in ünlü Cuğra plajları neredeyse "iğne atsan kuma düşmeyecek" durumda.

Otel, Motel, Pansiyon ve plajlar böyle'de, tatil için Erdek'i tercih edenler bukadar mı?

İşte bu anlamda işletmeleri şaşırtan bir konu 8 Ağustos Pazartesi sabahtan itibaren Erdek üzerinden Erdek ve Adalar'da tatil yapmak insanların adeta istilasına oğradı. Erdek'in tek girişi olan Adnan Menderes ve boşalmasını sağlayan Zübeyde hanım caddeleri, fraik kontrolünde seri bir akış sağlanmasına rağmen Erdek ve adalarda boş yatak bulmanın adeta sihirbazlıkla mümkün olabileceği kaydedildi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Adalar
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı