Erdek, Vitra virajına takıldı 2-2

Erdek, Vitra virajına takıldı 2-2

Martı, saha ve seyircisi önünde rahat kazanacağı karşılaşmayı az kalsın kaybediyordu.


ERDEKPOR 2-2 VİTRA SPOR paylaşan: zeki-karadeniz-332

Erdekspor 2-2 Bozüyük Vitra

Erdekspor zirve mücadelesinde yakaladığı en önemli fırsatı elinin tersi ile itti.

Erdekspor`un üstün ve baskılı oyunu 17. Dakikada Mustafa ile 1-0 öne geçirmesine rağmen, ilk devrenin tamamlanmasına kısa bir süre kala 3 Erdekspor`lu  oyuncu`nun rakip  defansın arkasına düşerek kaleci ile karşı karşıya kaldıkları %100 gol pozisyonunda Cuma Ali, topuğu ile topu dışarı atması Erdekspor`u demoralize etti.

Karşılaşmanın 2. devresine hızlı başlayan Vitra caza alanı sağ  köşesi önlerinden kazanılan serbest vuruşta, ceza yayına düşen topa kafaya yükselen Yenal 50 dakikada skoru eşitledi. 1-1

Edekpsor galibiyete geçme noktasında verdiği çaba, rakip kale önünde gelişen cılız atakların erimesi ile son bulurken, Vitra bir kontra topla daha geldiği Erdek kalesinde  Faruk ile karşılaşmanın 80. dakikasında 2. golü buldu 1-2.

Erdekspor hiç beklemediği yenilgi karşısında yedek kulübesindeki aslarını oyuna aldı. ve özellikle Mehmet Çiloğlu kanat hücumları ile rakip defansı bunalttı.

Vitra`nın zaman çalma, maçı soğutma çabası Erdek`in gol hırsını daha da kamçılarken, beraberlik golü 88 dakikada yine Mustafa`dan geldi.

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: Ayhan Sekendiz ** Arif Dilmeç ** Gökhan Barçın**

Erdekspor: Gökhan ** Aptullah** Ekrem ** Onur ** Emre ** Mustafa *** Orçun ** Tarık ** Cuma Ali ** Süleyman **(Oğuzhan**) Fatih ** (Oğuzhan**)

Vitraspor: Yasin ** Oğuzhan ** Görkem **(Yusuf**) Semih** Yenal*** Tarık ** Bülent ** Önder** Faruk ** Sebahattin** Bilal**(İsmail**)

Goller: Dk. 17 ve 88 Mustafa Erdekspor- Dk. 50 Yenal, 80 Faruk, Dk. Vitra.




  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı