Erdek, Yoga'yı sevdi

Erdek, Yoga

Erdek'li uzman spor yöneticisi İlkin Şenol, Yoga çalışmaları ile kente yeni bir anlayış getirdi.

Erdekli Uzman Yoga eğitmeni ve Spor yöneticisi İlkin Şenol, farklı dallardaki eğitimini çevresi ile paylaşma noktasında başladığı YOGA çalışmalarına kısa zamanda büyük ilgi gösterildi.

Özellikle yaz sezonu süresince Erdekspor'un malı olan 18 Eylül stadında açık hava etkinliği şeklinde gerçekleşen Yoga çalışmaları, çevreden de büyük bir ilgi ve merakla izleniyor.

Aslen Bandırma Bahçeşehir Kolejinde Almanca öğretmen olan İlkin Şenol, tek mesleğe dayalı manaton yaşamın aksine farklı dallarda aldığı sportif donanumla hem kendisine, hemde çevresine ışık saçıyor.

İlkin Şenol, uzman yoga eğitmeni olarak Erdek'te ilkkez yoga'ya ilgi duyanlarla bir araya gelmesini, farklı aktivitede bulunmak isteyenlerin tercihi olarak başlandığını, ancak gelinen noktada fiziksel etkisi yanı sıra, bedene verdiği huzur ile psikolejik olumsuzluklardan arınma anlamındaki etkisi ile meraktan öte devamını sürdüren birçok yoga arkadaşına kavuştuğunu söyledi.

İlkin Şenol, Erdekli bir ailenin kızı olarak kadın, erkek ve yaş ayırmaksızın herkesi 189 Eylül stadındaki çalışmalara beklediğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Erdek ' sevdi
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı