ERDEK YOLU ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ERDEK YOLU ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Ayyıldız Mahallesinin cadde ve sokaklarını kapsayacak şekilde başlatılan asfaltlama çalışmalarının ardından son olarak Erdek Yolu Caddesi Asfaltlama Çalışmalarıyla bu mahallemizdeki yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.





Bandırma Belediyesi tarafından kentimiz cadde ve sokaklarının daha modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşması amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Erdek Yolu Asfalt Çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Öncelikle yaz ayları boyunca Ayyıldız Mahallesinin tüm cadde ve sokaklarını kapsayacak şekilde başlatılan asfaltlama çalışmalarının ardından son olarak Erdek Yolu Caddesi Asfaltlama Çalışmalarıyla bu mahallemizdeki yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

İlk olarak cadde üzerinde Belediye ekipleri tarafından parke bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından süre kaybetmeden başlatılan asfaltlama çalışmalarının da bitme noktasında gelindi.

Çalışmalar hakkında Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Ayyıldız Mahallemizin tüm cadde ve sokaklarında geride kalan yaz ayları boyunca Belediye olarak yoğun bir çalışmayı geride bıraktıklarını söyledi. Mirza, Bandırma Belediyesi Ayyıldız Mahallesi Tır Parkının da hizmete alınmasıyla bu mahallemizin daha da rahatlayacağını söyledi. Mirza: Ekiplerimiz geride kalan yaz ayları boyunca Bandırma'nın birçok noktasında olduğu gibi çalışmalarını Ayyıldız Mahallemizde de yoğun bir şekilde sürdürdü. Bu çalışmalarımızla mahallemizde asfaltsız tek bir sokağımız kalmadı. Son olarak ta bu mahallemizdeki ana caddelerimiz üzerinde kaldırım döşeme çalışmalarımızı yerine getirdik. Şimdi de Erdek Yolumuzun asfaltla çalışmalarımızı tamamladık. Tır Parkımızın da hizmete alınmasıyla da uzun yıllar ihmal edilmiş, belediye hizmetlerinden faydalanamamış Ayylıdız Mahallemizi güzel bir görünüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

 



 

 

 



ali koç
20.10.2012 20:24:36
Bir de paşabayırdaki yolları görseniz..Delik deşik,koskoca yüzbinlerce apartmanların bulunduğu ana caddelerde araç ile giderken dans eder gibi kullanmaktan bıktık artık..Burası yüzüncü yıl mahallesi kadar önemli bir bölge değil demek ki..Sağolasın belediye....

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı