Erdek yolu, BERMUDA gibi!...

Erdek yolu, BERMUDA gibi!...

Bandırma- Erdek karayolunda sezona sarkan çalışma, Trafik akışını etkiledi, günlük kaza bilançosu 10'un altına düşmüyor

Bandırma- Erdek Karayolunda bölünmüş yol çalışmalarının devam ettemesi, bu nedenle trağin bölünmüş tek yola verilmesi kazalara davetiye çıkartıyor.

Yaz sezonu dolayısı ile yoğun bir trafik akışına sahip olan Bandırma-Erdek karayolunda özellikle Ayyıldız mahallesi ile Bağfaş'a kadar olan bölümde trafik kazaları tavan yaptı.

ERDEK-BANDIRMA 19 KM. NORMAL GİDERSEN 20 DK. HIZLI GİDERSEN 15 DK.

Bandırma- Erdek Karayolu 19 km. keyfi gidersen 25, normal gidersen 20, gaz pedalı ile oynarsan 15. dakika.

İşye bu noktada verilecek karar çok önemli, Günlük 10 kotasında kaza yayanların %100, gaz pedalı müptelaları, bu direksiyon canbazları 5 dakika önce gitme egoları yüzünden karşı yönden gelip kaçınılmaz kazaya karışma talihsizliğini yaşayan kurbanlarla dolu.

İşte tamda bu şekilde yorumladığımız kazalardan birisi önceki hafta Mamun bahçelerinde meydana geldi. ve kazanın mağduru Bandırma'nın sevilen lokantacı esnaflarından Servet Çolpan eşi ile birlikte yaralandı. Çolpan ailesi şu andan Balıkesir Atatürk şehir hastanesinde tedavi altında.

Yaşanan trafik kazalarının adresi olarak kayıtlara geçen Bandırma- Erdek karayolu Mamun bahçeleri akşam saat 23.00 sularında yeni bir kazaya sahne oldu.

10 DY 033 plaka sayılı özel otomobil Erdek'ten Bandırma'ya, Bandırma'dan Erdek yönüne gitmekte olan 06 FK 1646 plaka sayılı özel otomobil tamda tarif edilen adreste karşılaştı.

Tek şerit sürüş seyrini ihlal eden araçlardan birisi, karşı yönden gelen aracın yolunu kesinde kafa-kafaya çarpışma kaçınılmaz oldu.

Büyük bir patlama sesi ardından, Yol trafik'e kapandı dakikalar süre kurtarma çalışmaları yaklaşık 45 dakika yolun trafik'e kapanması, hurdaya dönen araçlar ve hastanede son bulan anlık heyezanın faturası.



Anahtar Kelimeler: Erdek BERMUDA !...
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli