Erdek Zabıtasından anlamlı paylaşım

Erdek Zabıtasından anlamlı paylaşım

Erdek Belediyesi, Koronavirüs konusunda vatandaşlara destek ve yardımlarını sürdürüyor.

Zabıta ekiplerinin bu kapsamda verdikleri fotoğraf duygulandırdı.

Buna paralel şekilde Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede yaşayan 65 yaş ve üstündeki vatandaşlara desteklerini sürdürüyor.

Tüm dünyada etkisini sürdüren Koronavirüs ile mücadele kapsamında, “Evde Kal” çağrısına uyan vatandaşlarımız için zabıta ekipleri, talepte bulundukları alışverişlerini yaparak evlerinde teslim ediyorlar.

65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları olup, dışarı çıkma konusunda kısıtlama ve yasaklama getirilen vatandaşlarımız, 112, 155, 156 nolu acil çağrı numaraları ve belediyenin Halk Masası’na ait (0266)835 10 50/116 numaralarını arayarak ihtiyaçlarını bildiriyorlar.

SARI’DAN PAYLAŞIMLAR

Bu arada, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı da sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Bu paylaşımlardan bazıları şöyle:

“Kamu hizmet saatlerini kısıtlamak yerine genişletmek halkın paniğe kapılmasını önleyerek, kendilerini güvende hissetmelerini sağlar.”

“Kamu kurumları, bankalar vb. kurumların, mesai saatlerinin 12.00-17.00 arasında kısıtlanması yoğunluğu artırdı. Tam tersine vatandaşın yoğunluğunu azaltmak için sabah 08.00-12.00, 13.00-17.00 ve 17.00-20.00 saatleri arasında da hizmet verebilecekleri bir nöbet mesaisi oluşturmak daha doğru olacak gibi.”

“COVİD virüs salgını ile ilgili Erdek Belediyesi olarak verdiğimiz mücadele süresince verdiği destekten ötürü Bandırma Belediye Başkanı sayın Tolga Tosun’a ve tüm Bandırma Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum.”

“Sağlık Bakanlığı, acaba tespit edilen vakaların bölgelerini de şeffaf bir şekilde ilan etse ve tedbirleri de vaka çıkan bölgeler için daha katı uygularken vaka görülmeyen yerlerde normal hayata devam edilse, vaka olan bölgelerden temiz bölgelere geçişler kontrol altında tutulsa, sosyal, ekonomik vb. konularla ilgili daha az mı zarar görür ülkemiz?” ÖNDER BALIKÇI



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu