Erdek Zeytin Kooperatfinden basın açıklaması

Erdek Zeytin Kooperatfinden basın açıklaması

162 SAYILI ERDEK ZEYTİN TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ YÖNETİM ve DENETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASI





162 SAYILI ERDEK ZEYTİN TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ

YÖNETİM ve DENETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASI

14 Ekim Pazar günü yapılan Marmarabirlik olağanüstü Genel Kuruluna ilişkin gerek seçim sürecinde, gerekse seçim sonrası yapılan kasıtlı spekülasyonlar nedeniyle aşağıdaki açıklamamız haricinde yapılan tüm yorumlar ve haberler dedikodudan öteye geçmeyen kasıtlı açıklamalardır.

Olağanüstü Genel Kurul kararı alındıktan sonra tüm kooperatif yönetimleri gibi Erdek'in Birlik yönetiminde temsilinin sağlanması için gerekli çaba sarf edilmiştir. Bu çabamız seçim gününe değin sürmüştür. Yaptığımız görüşmeler neticesinde edindiğimiz izlenim sonucu Birlik Yönetim listesinde yer almayacağımız kanaatini edindik.

Seçim günü bilgimiz dışında iki arkadaşımız listede aday gösterilmiştir. Yapılan seçim sonucunda Birlik delegasyonunun iradesi hepimizin bildiği gibi Erdek'in yönetim dışında kalması şeklinde tecelli etmiştir. Delegasyonun kararını saygı ile karşılıyor seçim ile her türlü dedikodu ve spekülasyon seçim günü itibari ile seçim salonunda bırakılmıştır. Bundan sonraki süreçte herkese düşen görev yeni yönetimin başarılı olması için çaba sarf edilmesidir. Birliğimizi oluşturan sekiz kooperatif ve üyelerinin sorunları, dertleri, istekleri ortaktır. İstek ve sorunların çözüme kavuşması için Birlik Yönetimimiz ve Kooperatifler başarılı olmak zorundadır. Başarı, ayrışarak değil kenetlenerek mümkündür. Biz Erdek Kooperatifi Yönetimi olarak her türlü olumsuz dedikodu ve spekülasyonu geride bırakarak, yaklaşan alım kampanyamıza odaklanarak, üreticilerimiz adına beklentilerinin gerçekleşeceği bir kampanya olmasını diliyor, Birlik Yönetimine yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

S.S.162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi

Yönetim ve Denetim Kurulu






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli