Erdek Zeytin Kooperatifi seçimleri güncelliğini koruyor.

Erdek Zeytin Kooperatifi seçimleri güncelliğini koruyor.

Yönetim kurulunun Beyaz ve Yeşil aday listesinde yer alan bazı isimlerin aday olamayacağı ile ilgili açıklamasına yanıt geldi.

26 Şubat Pazar günü gerçekleşecek 162 sayılı Erdek Zeytin tarım satış kooperatifi seçimli genel kuruluna ramak kala bir birini izleyen açıklamalar kooperatif ortaklarının kafasını karıştırdı.

Mevcut yönetim kurulu Başkanı Abdullah Şenol, Beyaz ve yeşil listede bulunan bazı isimlerin ana sözleşme hükümleri gereği rekolte beyan taahhütlerini yerine getirmedikleri gerekçesi ile seçme ve seçilme hakları bulunmadığını açıklaması üzerine, bu akşam iddiaya ilişkin yazılı bir açıklamada bulunan beyaz liste adayları, Abdullah Şenol'un iddialarının ortaklar üzerinde algı oluşturmaya yönelik, gerçeklikten uzak bir açıklama olduğu kaydedilerek; 

BEYAZ LİSTEDEN, 162 SAYILI ERDEK ZEYTİN TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ ORTAKLARINA DUYURU.

  26 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan seçimli Genel Kurul 2021-2022 hesap dönemini kapsadığından,  Abdullah Şenol’un listemizden ismini beyan ettiği aday yönetim kurulu üyelerinin “Hazirun Listesinde adı olup, seçme ve seçilme hakları bulunmamaktadır.” İddialar seçmeni yanıltmaya yöneliktir.  Abdullah Şenol’un yapmış olduğu açıklama ile ilgili yasal haklarımız saklıdır.

162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarının bilgisine sunarız.                        BEYAZ LİSTE YÖNETİM KURULU ADAYLARI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı