Erdek Ziraat Odası gübre satışına başladı

Erdek Ziraat Odası gübre satışına başladı

Erdek Ziraat Odası çiftçinin ihtiyacı olan gübre satışlarına başladı.

Erdek Ziraat Odası tarafından yapılan açıklamada, sadece evrak işlemleri ve tarımsal yayım değil, çiftçimiz lehine ticaret de yaptıkları belirtilirken, “Odamız hem kimyevi gübre hem zirai ilaç hem de alet ekipmanları çiftçimizin hizmetine sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Erdek Ziraat Odası tarafından satışa sunulan kireç 25 lira, leonardit 45 lira, amonyum sülfat (şeker) 310 lira, 26 nitrat 300 lira, 15x15 400 liradan satılıyor. 

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, “Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin ihtiyacı olan tarımsal girdileri hem kaliteli hem de piyasa değeri altında maliyetine yakın fiyatlarla ve de üstün hizmet anlayışı ile çiftçilerimizin kapısına kadar götürüyoruz.” dedi. 

Marmarabirlik’e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin bu yıl gübre satışı yapmadığını hatırlatan Erdek Ziraat Odası Başkanı Özgör, Erdek merkez ve kırsal mahallelerdeki çiftçilerin mağdur olduğunu belirterek, zeytin kooperatifinin de ortaklarına gübre satışı yapmasını beklediklerini sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı