Erdek çay bahçeleri F tipi bürokrasiyi aştı.

Erdek çay bahçeleri F tipi bürokrasiyi aştı.

Sıra en kısa zamanda Erdek'in vizyonunu arttıracak çevre görselli yeni çay bahçelerinin yapımına geldi.

 

Erdek'te yıkımına başlanması ardından bir birini takip eden F tipi şikâyetlerle yenilenme çalışmalarına ara verilmek zorunda bırakılan Çay bahçeleri bugün itibariyle gelen olumlu yazılarla kalan bölümlerin yıkımına başlandı.

Başkan Hüseyin Sarı, yağmurlu 23 Şubat sabahı kalan yıkımları bizzat takip etti.

Başkan Sarı, halan bölümlerin en kısa zamanda kaldırılarak yenileme çalışmalarının başlayacağını müjdeleyerek Kimse kaygılanmasın, işler yetişir, Erdek yeni düzenleme ile bu yaz hem görsellik, hem de hizmet anlamında beklentilerini ötesine geçecek.” Dedi.

Başkan Sarı, Erdek'te ummalı bir Belediye çalışma hareketi bulunduğunu, belli bir kısım odaklarca olumsuzluk rüzgârları estirilmek istense de, bunların demokrasilerde, olmazsa olmaz olarak nitelendirildiğini, muhalefet muhalefetliğini, Belediye'nin de işini yapmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Sarı, Çay bahçeleri için beklenen prosedürlerin tamamlanması üzerine yıkımların sonlandırılması için harekete geçildiğini vurgulayarak, Erdek Çay Bahçeleri başta Erdekliler olmak üzere, güzide beldemize konuk olan misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayarak tarzda hazırlanacaktır.” Dedi.

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli