Erdek´e 100 odalı huzurevi

Erdek´e 100 odalı huzurevi

?Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı?nın yapacağı huzur evinin iki yılda tamamlanması planlanıyor

Erdek, 100 yataklı bir huzurevine kavuşacak. Erdek´in hayırsever işadamlarından Burhanettin Soydan´ın, babası Mehmet ve annesi Zatiye adına kurduğu vakıfın genel sekreteri, Erdek 1 No´lu Aile Hekimliği Sorumlu Hekimi Burhan Burtan, şu bilgiyi verdi:

?Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı´nın ilk hedefi, Erdek´e bir huzurevi kazandırmaktır. 100 odalı olarak gerçekleştirilecek bu huzurevinin aynı zamanda bir bakım evi durumunda, yatalak hastalara da hizmet vermesini sağlamak istiyoruz. Huzurevi, Erdek-Ocaklar yolunun üçüncü kilometresinde, ?Kanlı Tarla´ veya ?Kabak Tarla´ diye anılan ve Burhanettin Soydan tarafından vakfa bağışlanan 22 dönümlük yere yapılacak. Bu konuda, Balıkesir´deki Vakıflar Bölge Müdürlüğü´nden yetki belgesini aldık. Huzurevini, iki yıl içinde tamamlayarak hizmete almayı bekliyoruz.?

Doktor Burtan, ?Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı?nın diğer amaçları arasında öğrencilere burs vermek, kreş ve benzeri kurumlar açmak bulunduğunu sözlerine ekledi.

Erdekli işadamı Burhanettin Soydan, geçtiğimiz günlerde de Erdek Belediyesi´ne sıfır kilometre bir hasta nakil aracını bağışlamıştı.   Önder BALIKÇI



zuhalokkerman
3.01.2019 23:37:55
izmirden abim 59 yaşında kabul edilecekmiyiz teşekkürler

Anahtar Kelimeler: Erdek odalı huzurevi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli