Erdek`e Uluslararası başarı getirdiler.

Erdek`e Uluslararası başarı getirdiler.

30 Ülkenin katıldığı 4. Uluslararası Rumi Çocuk oyunları olimpiyatlarında Rüzgar kızımız Aleyna Çakmak bronz madalya kazandı.

19-24 Nisan 2014 Tarihleri arasında yapılan,  4. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları’na Türk Milli Takımı adına katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu’ndan Milli Sporcumuz Aleyna ÇAKMAK ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiler.

Otuzdan fazla ülkenin katıldığı 4. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunların’da, 300 metre dalında toplam 7 Avrupa ülkesi ile yarışan Milli Sporcumuz Aleyna ÇAKMAK üçüncü olarak Bronz madalya kazanmayı başardı.

18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN; ilk defa Milli Forma altında mücadele ettik. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Çok sayıda avrupa ülkesinin katılmış olduğu bu uluslararası yarışmada madalya kazanmak bizim için çok önemliydi. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Erdek’te güzel  işler yapmaya çalışıyoruz. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup onları spora adapte etmemiz gerek. Bunun için her aile, hek kurum bana yardımcı olmalı. Hep birlikte daha büyük, güzel işler yapabiliriz. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı