``Erdek`i hedef takım yapmak istiyoruz``

``Erdek`i hedef takım yapmak istiyoruz``

Erdekspor Teknik direktörü Maksut Ünlü, Kırmızı beyazlı ekibi Bal liginde hak ettiği yere getireceklerine inandığını söyledi.



Erdekspor’un yeni teknik direktörü Maksut Ünlü:

‘’ Hedef takım yapma uğraşı içerisindeyiz’’

Erdekspor’un yeni teknik direktörü Maksut Ünlü, 2013-2014 futbol sezonu için çok ciddi hedefleri olduklarına dikkati çekerek Manşet’e şunları söyledi:

.’’Bu ligin de kendine has kuralları var. 3. ligden çok farkı yok. Gerçekten sıkı bir lig.  Bizde ona göre Başkan ve yönetim kurulunun  ile beraber bir anlamda  hedef takım yapma uğraşı içindeyiz. Bunun adına şampiyonluk ta denebilir. Üst sıralarda denebilir ama ciddi hedef bir takım yapma çabası içerisindeyiz. Bundan herkes emin olabilir.  Çünkü açıkçası ben bu ligleri bilmiyorum. Daha üst liglerde çalıştım.  Ama bir işe soyunduğum zaman kesinlikle ciddi bir takım ciddi bir hedef olmasını istiyordum. Şartlarımdan biri buydu.  Başkan ve yönetim bizlere her türlü desteği verdi. Yavaş yavaş bir takım transferleri daha netleştirmesek de futbolcularla,  görüşmelerimiz devam ediyor.Ben ilk sene olmasına rağmen çok ciddi bir hedef takım olacağına inanıyorum. Transferlerin hepsi bittikten sonra  Başkan yönetim kurulları ve bizler  kamu oyunun merak ettiği isimleri bir basın toplantısıyla sizlere aktaracağız.  Ben çok inanıyorum. Bütün Erdeklilerin de bu takıma  inanmasını istiyorum.  Genç, dinamik, savaşan ve mücadele eden pes etmeyen ve hedefe giden ciddi bir takım kuracağımıza yürekten inanıyorum. ‘’

 

 

 

 

 

 



29.06.2013 18:39:08
hayırlı olsun

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli