Erdek´in mega Star´ı

Erdek´in mega Star´ı

Erdek´te en uzun soluklu program yapan sanatçı oldu

Özellikle yerli Turizm´de cazibe merkezi Erdek´te gündüzleri deniz-kum ve Güneş´in keyfini çıkartan tatilciler gecenin ilerleyen saatlerinde kendilerine mekân seçtikleri bir birinden farklı, bir birinden keyifli barlarda eğlence tavan yapıyor.

Erdek´in en nezih eğlence mekânlarından Cowboy´S Disco& Bar uzatmalı sanatçısı Tibet ile bu yazda eğlence dünyasına damgasını vurdu.

Erdek gecelerinin en uzun soluklu sanatçısı olarak kış aylarında sahne aldığı İstanbullu dostlarını ağırladığı Cowboy´S  Bar & Disco´da gösterdiği sahne performansı ile salon doluluğunu en üst noktaya taşıyan Tibet akşam yine ortamı kırdı geçirdi.

Tibet, Aslan figürlü T-Shirt´i ile çıktığı sahnede bu kez de aslan burçlu genç ve güzel bayanın T-Shirt´ine talip olması ile kulisine inerek üzerini değişti ve hayranının arzusunu kırmayarak ona giydiği T-Shirt´ü armağan etti.

Cowboy´S sahnesinde yaşanan sanatçı-müşteri diyaloğu mekanın sıcak ve samimi atmosfer içinde eğlencenin tavan yapmasına neden oldu.

/resimler/2017-7/17/1130304435784.jpg

Erdek´in ünlü eğlence mekanı Cowboy´S bar´a konuk olan genç bayan burcu olan aslanlı  T-Shirt´ ile sahneye çıkan Tibet´ten istediği  T-Shirt´ü sahne teri kurumadan kendine armağan edilince hemen üzerine giyerek mutluluğunu katladı.

/resimler/2017-7/17/1134015377435.jpg

Tibet, yüksek sahne performansı ile her gece doluluk oranı ile tavam yapan Cowboy´S bar´da hayranları ile birlikte eğlencenin kasnağına vuruyor.

/resimler/2017-7/17/1136507724493.jpg

Tibet & Güray ikilisi, işletme ve sahne ikilisi yedikleri içtikleri yanı sıra giydikleri ile de ayrılmaz iki parça olarak Erdek´te en uzun soluklu çalışma performansını yakalayan isimler oldular.



Anahtar Kelimeler: Erdek mega Star
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli