Erdek’in en büyük işletmesi

Erdek’in en büyük işletmesi

Hava sıcaklığının 30c dayanması Erdek’te tatilci hareketliliğini tetikledi.

   Erdek’li Turizm işletmelerinin yaşanan salya olumsuzluğu karşısında yaşadıkları traji komik süreç filmlere konu olacak cinsten. Ulusal medya’nın olumsuz yorumları karşısında tatilini risk’e atmak istemeyen birçok kişi Erdek’teki rezervasyonunu iptal ederken, %100 lere ulaşan eksra maliyetlere rağmen tercihini başka bölgelere aktarıyor.

Erdekli işletmeler ise, iddia edildiği şekilde Erdek Körfezinde salya olmadığını inandırmak için verdiği çaba takdire şayan, her işletme kendi sosyal medya kapsamında denizden, kumdan güneşten bölümler paylaşarak Erdek körfezinde denizin temiz olduğunu anlatma çabası içinde.

Tüm olumsuz spkılasyonlara rağmen hafta sonu Erdek’e gelip denize giren, kumda güneşlenen tatilciler, söylentilerin aksine tertemiz bir deniz ve kum görmelerinin şaşkınlığını, ellerindeki akıllı telefonların sosyal medya kanalları ile paylaşıp dostlarına müjde veriyorlar.

Erdek’in en kapsamlı işletmelerinden Düzler-Yaman Otel 400 yatak kapasitesi ile 20 gün önce start verdiği sezona en üst perdeden bakıyor.

Yaman Otel Genel Müdürü Uğur Aras, “Yeşil ile Mavinin örtüştüğü 400 yatak kapasitemin ile 20 gün önce sezonu açtık, an itibari ile doluluk oranımız %40, Bu haftadan itibaren kapasitenin %80’e ulaşmasını bekliyoruz, Kurban Bayramı için ise şimdiden doluyuz. Yaman Otel olarak sabah açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde yarım pansiyon uygulamamız var. Fiyatlarımız önceki yıl ile karşılaştırdığımızda sadece %20 gibi bir farklılık var.” Dedi.  

Yaman Hotel geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda canlı müzik programını, festival konsept'inde gerçekleştirecek. Pandemi kuralları içinde akşam saat 24.oo e dek sürecek müzik yelpazesinde, ulusal müzik dünyasında marka isimlerin yer alacağı Yaman Hotel sahneleri bir anlamda kapalı geçen günlerin yorgunluğunu giderecek. -0266 855 73 63-rez



Anahtar Kelimeler: Erdek’ büyük işletmesi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı