Erdek'in sokak, cadde, meydan düzenlemesi ondan soruluyor

Erdek

Erdek, çarşı merkezi sokak, cadde ve meydan düzenleme taşeronu Halit Çakır (Cuguli) tüm enerjisini Bayrama kadar tamamlamak için harcıyor.

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'te yaşanan altyapı çalışmaları başta çarşı merkezi, sokak, cadde ve meydanlarda yaşanan sıkıntıyı had safhaya taşırken, Belediye taşeronu Halit Çakır (Cuguli) Cumhuriyet caddesi ve Çarşı camii çevresinde başladığı düzenleme çalışmalarını büyük bir hızla yaşama geçiriyor.

Çalışmalarına ekip takviyesinde bulunan Cuguli, Erdek'te son 3 yıldır yaşanan sezon problemlerinin bu yaz olumlu bir sezon geçirilerek telafi edilmesi noktasında herkesin canla başla mesai verdiğine inandığını kaydetti.

Erdek Belediyesi sokak-cadde ve meydan düzenleme taşeronu Cuguli, yoğun bir tempo içinde Kurban bayramına yetiştirilmek için büyük mesai harcadıklarını vurgulayarak, “Ekibimiz ummalı bir çalışma içinde, bir an önce Erdek'in çarşı merkezini düzenlemek için mesai veriyor, bu süreçte esnaf ve vatandaşlarımız yaşanan değişim ve düzenlemeden dolayı biraz mağdur oluyor. Gelecek adına rahatlığı ve güzelliği yaşamak için bu sıkıntılara katlanan herkesten özür diliyor, bize gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum, Çabamızın en kısa sürede işi bitirmek olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Çınar ağaçlarının gölgesinde, film konularına plato olan Cumhuriyet Caddesi yeni düzenleme ile apayrı bir güzelliğe bürünüyor.



Ali katırcı
8.06.2023 08:31:51
Yapılan düzenleme hiç saglam deyil dökme beton taslar daha sonra bozuluyor gerçek kırma tas olsa daha iyi olmazmı yüz yıllarca bir eser kalmıs olur kırma tas 500 yıl gecse bile yine aynı kalır bozulmaz burada sadece müteahhitler kazanıyor yap işlet devret misali bozulsun tekrar bir sene sonra 2 sene sonra kaldırımlar bile kırma taştan yapılmış olsa 500 sene bin sene durur o taşlar �şte o yüzden ülkemiz vatanımız kalkınıyor ileri gitmiyor yapboz tahtası her yer.

Hakki Morgül
8.06.2023 14:28:28
Girişte birde ışıklı kavşak yapılsa çok gerekli ve güzel olur kolay gelsin

Ahmet Güden
8.06.2023 20:41:29
Halit abim adam gibi adam.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı