Erdek'in tek gezi teknesi

Erdek

POSEİDON YACHT tatilini Erdek'te geçirmek isteyenleri 12 yıldır gezdirerek, bölge turizmine hizmet veriyor.

Erdek'te 12 yıldır süre gelen gezi macerası ile tatilcileri  en çok heyecanlardıran Poseıdon Yacht gezi teknesi özellikle bu sezon çizdiği yeni rotalar ile daha fazla ilgi gördü.

Poseıdon Yacht Kaptanı Kaan Öksüz 12 yıldır yapıla gelmekte olan yat gezilerinin bu sezon rota değiştirerek, Avşa yerine Kapıdağ ve paşalimanının bakir koylarını keşfetme gezilerinin daha fazla ilgi gördüğünü söyledi.

3 katlı, 150 yolcu kapasiteli Poseıden Yacht Erdek limanında her sabah saat 11.30 da hareket ederek, Alkoz adası cennet koyu, Paşalimanı adası Papaz adası, Denizkızı koyu, Narlı ardında bulunan Kaftanya-Yeşil deniz koyu, Büyükova Akvaryun koyu başta olmak üzere, özel istek ve hava durumuna göre şekillendirilen altarnetif rotalar, geziye katılanlar için önemli bir macera anısı olarak belleklerde kalıyor.

Poseıdon Yacht gezilerine katılan tatilciler Kapıdağ ve Paşalimanı adasının gizemli koylarını keşfetmenin heyecanını yaşarken dönüş yolunda gezi heyecanını cugra plajlarından güneşlenen tatilcilerle paylaşıyorlar.

Her sabay saat 11.30 da hareket eden Poseıdon yacht akşam 19.00 gibi kalktığı iskeleye geri dönüyor. Geziye katılanlar Poseıdon konukseverliğinde öğle yemeği yanı sıra pırıl pırıl koylarda denize girme, çevreyi keşfetme ve binlerce fotoğraf çekilerek anı arşivlerini doldurmalarını sağlıyorlar.

Poseıdon Yacht, 2022 gezi fiyatları ise sezon başında öngörülen petrol fiyatı uygulamalarına göre ayarlandı. Gezi fiyatı yemek dahil 180 tl.

 Rezervasyon: Kaan Öksüz 0505 026 41 17 Atılay Gedik 0541 217 75 20



Anahtar Kelimeler: Erdek' teknesi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı