Erdekli Avcılara Yaban Hayatı Dersi

Erdekli Avcılara Yaban Hayatı Dersi

Orman ve Su İşleri bakanlığı, Balıkesir 2. Bölge Şube Müdürlüğünce düzenlenen Seminere katılan Avcılar Sertifikalarını aldılar.

Bilinçli Avcı´nın Ülkesini seven, doğasını ve yaban hayatını koruyan bireyler olması noktasında çalışmalarını yoğunlaştıran Bakanlık Orman İşletme ve Doğal hayatı Koruma birimlerinde düzenledikleri seminerler sonucu yaban hayatının önemli arterlerini oluşturan Avcıları bilinçlendiriyor.

/resimler/2016-12/9/0106079104840.jpg

Bu amaçla Erdek´te açılan seminere katılan Erdek Avcılar Derneği ile Kapıdağ Atıcılar ve Avcılar Derneği üyeleri katıldıkları seminer sonucu sertifikalarını alarak doğa ve yaban hayatı dostu olarak ?Öğrenen ve Öğreten Avcı? sertifikalarını aldılar.

Erdek Öğretmen evi çok amaçlı salonunda düzenlenen seminer sonunda sertifikaları dağıtılan Erdek´li avcılar bugüne dek bildikleri ezberi bozan seminer ´in son derece yararlı olduğunu kaydettiler.

Semineri hazırlayan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Şube Müdürlüğü ilgilileri yapılagelmekte olan seminerlerin yaban hayatına uygun coğrafyada faaliyet gösteren tüm kentlerdeki lisanslı avcıları kapsadığını, doğa ve yaban hayatının bekçi ve ormancı ile korunmasının söz konusu olmadığını, her avcının potansiyel bir doğa bekçisi olarak kendilerine destek veren önemli bir kitle oldukları kaydedildi.

/resimler/2016-12/9/0106287886864.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli