Erdek´li Engelliler örgütleniyor

Erdek´li Engelliler örgütleniyor

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği bünyesinde şube olarak kuruluş çalışması gerçekleşti.

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği tecrübeli Başkanı Hüseyin Uçar´ın girişimleri sonucu örgütsel çalışmalarının ilk halkasını oluşturan Erdek´li engelliler yeterli sayısal çoğunluğa ulaştıklarında bağımsız dernek olarak müstakil Dernek olabilecekler.

/resimler/2016-12/15/2316196553169.jpg

Bugüne dek Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği bünyesinde beklentilerine çözüm arayan Erdek´li engelliler akşam Bandırma Dernek Başkanı Hüseyin Uçar ile bir ataya gelerek şube oluşumunu başlattılar.

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, Erdek şubesi temsilcisi olarak yetkilendirilen Meliha Söğüt´ün yardımcılıklarına ise Münevver Demircan ile Filiz Vural getirildi.

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, Bölgenin en büyük ve kapsamlı Engelli Derneği olarak kurumsal çalışmalarına en üst noktada ivme kazandırdıkları Bandırma´da beklentileri yüksek tutarken çevre ilçelere de sahip çıkma duyarlılığında hareketle önce şube ardından yeterli sayısal çoğunluğun kazanılması ile Dernek yapılanmasını sağlamak istediklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Erdek Engelliler örgütleniyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı