Erdek`li Atletler Adana yolcusu

Erdek`li Atletler Adana yolcusu

Balıkesirden kucak dolusu madalya ile dönen Erdekli Atletler, şimdide Adana maratonuna hazırlanıyor.



15 Aralık 2012 tarihinde Okullar arası il finallerinde Balıkesir  Kaya Avni Sağlıkçı Yürüyüş Parkuru'nda yapılan kros müsabakalarına Erdek'ten katılan 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan  önderliğinde Rümeysa Öztürk, Buse Özel, Aleyna Çakmak, Yeşim Tanrıverdi ve  Cansu Sarı isimli öğrenciler önemli dereceler aldılar.


Uzun yıllardır Niyazi Gülhan nezaretinde atletizm çalışmasını sürdüren Erdek 18 Eylül İlköğretim öğrencileri 2011/2012 Okul Sporları Atletizm yarışmalarında da Türkiye dördüncülüğü, Türkiye beşinciliği ve Türkiye dokuzunculuğu kazanmışlardı.



Nitekim 15 Aralık 2012 tarihinde Balıkesir'de yapılan önemli dereceler de yeni kapıların açılacağının bir sinyali oldu ve Niyazi Gülhan ve öğrencileri 12 Ocak 2013'te Türkiye Atletizm Federasyonu'nun Adana'da yapılacak Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi Şampiyonluğu elemelerine davet edildiler.





Erdek'li Atlet öğrenciler bu yarışmalar için 10 Ocak 2013'te Balıkesir Gençlik ve Spor Hizmetleri Atletizm Kulübü ile birlikte Adana'ya da yapılacak yarışmalar için hazırlıklara başladı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı