Erdek`li engelliler örgütleniyor

Erdek`li engelliler örgütleniyor

Erdek Belediye başkanı Hüseyin Aysan, Hafta nedeni ile bir araya geldiği Engelli vatandaşların dertlerini dinledi








Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan,Engelliler haftası nedeni ile ilçelerinde bulunan engellilere, aileleriyle birlikte sabah kahvaltısı verdi.

Taş Restaurant'taki kahvaltıya 100 dolayında kişi katılırken, engelliler, Başkan Aysan'a sorunları ve isteklerini anlattılar.


Engelliler Haftası” nedeniyle gerçekleşen sabah kahvaltısında ilçedeki engelli vatandaşlar, Belediye Başkanı Aysan'dan, çay bahçelerine engelli tuvaleti, bahçeye rahat girebilmeleri için engelli rampası ve engelli taşıma aracı istediler.

Yakın bir gelecekte dernek kurarak örgütlenmek isteyen Erdek`li engelliler, Dernek çatısı altında daha aktif hizmet alacaklarına inandıklarını belirttiler.


Erdek teki kahvaltıya katılan Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Sabri Keçeli, Evde sağlık hizmeti koordinatörü Dr. Merve Karlı, Sağlık hemşiresi Gülfer Özgür de hazır bulundu.

Artake` deki sabah kahvaltısında Başkan Aysan, en kısa süre içinde çay bahçelerine engelli tuvaleti, engeli araçları için rampa yaptırılacağını vurgularken, belediyenin bütçesi uygun olduğunda ise engellilere araç alma sözü verdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli