Erdekli Şebnem Akyüz’den üçüncü kitap

Erdekli Şebnem Akyüz’den üçüncü kitap

Şebnem Akyüz'ün “Kalbimi Oku” isimli kitabı okuyucu ile buluştu

Erdek kızı, Bandırma gelini Şebnem Akyüz’ün üçüncü kitabı “Kalbimi Oku” yayınlandı.

Akyüz, kendisini şöyle anlattı:

“Zeytinin bereketi, denizin güzelliği ile nam salmış Erdek kızı, Bandırma geliniyim. Eşimin işi nedeniyle Edirne’de yaşıyoruz. Elimden geldiği kadar okumaya ve yazmaya çalışan 3 çocuklu bir anneyim. İlk kitabım, ‘Hayatımın Anlamı Prenses Kızım(Kızımızın koruyucu ailesiyiz)ailemi anlatan hikâye kitabımdır. İkinci kitabım, ‘Benim Adım Sabır’dır. Üçüncü kitabımı ise ‘Kalbimi Oku’ ismiyle kaleme aldım. Dördüncü kitabım ise henüz tamamlanmadı. Anne ve çocuk üzerine yazmayı sürdürdüğüm bu kitabım da kısa sürede raflarda yerini alacak.”

BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARA VE ÜZERİMDE EMEĞİ OLANLARA BORÇLUYUM

Konuşmacı olarak gittiği seminerlerde okurlarının yanına gelerek sorunlarını anlattıklarında yanlış yönlendirmekten çok korktuğunu vurgulayan Şebnem Akyüz, şunları aktardı:

“Doğru bildiğim önerimi bile söylemekten korkardım. Bu benim eksiğimdi. Bu nedenle yeni bilgilere yelken açtım. Uluslararası Balkan Üniversitesi psikoloji öğrencisiyim. Uzman olarak yaşamlara dokunmak beni çok mutlu ediyor. Büyüdüğüm topraklara ve üzerimde emekleri olan insanlara borçluyum. Belli mi olur, bir gün gelir, yurt dışında kariyer yaşamım sürer, oralardan ismimi ‘Erdekli psikolog-yazar Şebnem Akyüz’ diye yazdırırım. Yaşam, nefes aldıkça öğrenmeye açtır.”  ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli