Erdekspor Antrenörü Erol Yaver: ?Bu galibiyete ihtiyacımız vardı?

Erdekspor Antrenörü Erol Yaver: ?Bu galibiyete ihtiyacımız vardı?

SÜLEYMAN ORUÇ: ?OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUM?

Bandırma Etispor önünde ilk galibiyetini alan Erdekspor´lu oyunculara biner lira prim verilecek

Erdekspor Antrenörü Erol Yaver, 1-0 kazandıkları Bandırma Etispor maçından sonra yaptığı açıklamada, ?Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularımı kutluyorum? dedi.

Amatör-profesyonel 20 yıllık futbolculuk yaşamı sırasında bu galibiyet kadar hiçbir başarıya bu kadar sevinmediğini vurgulayan Yaver, şunları söyledi:

?Bu yıl içinde sekiz oyuncumuzla yollarımızı ayırarak, takımımızı Erdekli çocuklarımıza teslim ettik. Bugün elde ettiğimiz ilk galibiyetin futbolcularımıza hem cesaret, hem moral, hem de özgüven getireceğine inanıyorum. Bu maçtaki mücadelemiz ve elde ettiğimiz sonuçla çıkışa geçeceğini düşünüyorum.?

/resimler/2016-11/19/1926213590248.jpg

SÜLEYMAN ORUÇ: ?OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUM?

Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede oyuncularını kutlarken, ?Genç futbolcu kardeşlerim çok iyi mücadele ettiler. Bunun sonucunda hak ettikleri üç puana ulaştılar. Hepsini kutluyorum? dedi.

Bu galibiyet nedeniyle futbolcularına biner lira prim vereceklerini belirten Oruç, Erdekspor´un, önümüzdeki haftayı ?bay? takım olarak maç yapmadan geçireceğini bildirdi.  Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli