Erdekspor, özel maçta Etispor´a 2-1 yenildi.

Erdekspor, özel maçta Etispor´a 2-1 yenildi.

Erdekspor´un golünü Mustafa, Etispor´un gollerini ise biri penaltıdan olmak üzere Furkan kaydettiler.

 

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grup´ta ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Erdekspor, geçtiğimiz cumartesi günü, Erdek 18 Eylül Stadı´nda oynanan özel maçta Etispor´a 2-1 yenildi. Sahaya, yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Erdekspor´un golünü Mustafa, Balıkesir Süper Lig takımlarından Etispor´un gollerini ise Barbarosspor´dan yeni transfer edilen Furkan, biri penaltıdan olmak üzere kaydettiler.

/resimler/2016-1/9/1949372380022.jpg

CAN CANGÖK´ÜN DEĞERLENDİRMESİ

Maç ile ilgili değerlendirmede bulunup, gelecek için düşüncelerini açıklayan Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, şunları söyledi:

?İlk yarının ardından futbolcularımıza bir haftalık izin vermiştik. Şimdi, bir haftadır yeniden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Etispor önünde, ilk yarı maçlarında görev veremediğim futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıktık. Onların da son durumlarını görmek istedim. Son olarak kadromuza, Bursalı forvet oyuncusu Murat Kefeli´yi kattık. Bu oyuncuyu, son olarak oynadığı İstanbul takımı Halide Edip Adıvar takımından transfer ettik. Erdekli olup, Görelespor´da forma giyen sol bek ve sol açık oyuncusu Mutlu, yine Erdekli olan kaleci Mustafa´yı da Gönenspor´dan alarak renklerimize bağladık. İlk yarıda iki kalecimiz vardı. Böylece kaleci sayımızı üçe çıkardık. Önümüzdeki günlerde kadromuzu 2-3 yeni oyuncuyla takviye edeceğiz.? Önder BALIKÇI

/resimler/2016-1/9/1950026129962.jpg



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu