Erdekspor 2021-2022 futbol sezonunu açtı.

Erdekspor 2021-2022 futbol sezonunu açtı.

Erdekspor, futbol şubeleri yanı sıra, altyapı takımı Düzlerspor hazırlanan program ile yeni futbol sezonunu açtı.

Süper Amatör lig temsilcilerimizden Erdekspor, hazırlanan program ile 2021-2022 futbol sezonunu açtı.

18 Eylül futbol sahasındaki törene futbol şubeleri yanı sıra altyapı takımı Düzlerspor ile birlikte yapılan açılış sezonunda konuşan Başkan Şadi Bayraktar, içe yönük bir yapılanma ile oluşturdukları genç bir ekiple mücadele vereceklerini, aynı zamanda pilot takım olarak öne sürdükleri Düzlerspor'unda 1. amatör kümede mücadele edeceğini söyledi.

Başkan Karışık "Desteğimiz Erdekspor'a"

Erdekspor'un sezon açılışına katılan Başkan Burhan karışık yaptığı konuşmada Erdek'i sportif alanda temsil eden Erdekspor'u maddi, manevi desteklediklerini söyledi.

Karışık, "Erdekspor, Erdek'ğimizin güzide takımı, geçmişten günümüze başkanlık, yöneticilik be futbolculuğunu yapmış herkese teşekkür ediyorum, hakka kavuşanlara Allahtan rahmet diliyorum. Erdekspor için elimizden gelen desteği sağlayacağız." dedi.

Erdek Kaymakamı, "Konu Erdek ise gerisi teferruattır. Erdekspor'umuza köstek değil, el birliği ile destek olmalıyız."

Erdekspor'un sezon açılışı dolayısı ile hazırlanan programda söz alan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, yaptığı konuşmada "Kulüp başkanımız bu işe soyundu. Başkanımıza Erdekspor adına hep birlikte destek olmalıyız. Köstek değil, destek olmalıyız. Eleştiriye yer bırakmadan destek olmalıyız. 'Ya bu işte nerden çıktı' mantığıyla hareket edersek ve bunu bir külfet olarak görürsek, bu nedenle başkanı yanlız bırakırsak, Erdekspor'u kaderine terk etmiş bulunuruz. "

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Erdekspor'un hedef hedefini çizerken, "Biz bu seneyi idare ederiz, bu seneti kurtaralım mantığını bırakacağız. Erdek'te zaten tek günü kurtarma hedefsiz birçok şeyi geri bıraktırmış. Bal lig'e çıkmamız gerekiyorsa, hep beraber çıkacağız. Bu takıma Kaymakamı ile Belediye Başkanaı ile hep beraber destek olacağız. Biz ve sevgili Erdekliler taşın altına elini koyacak. Hep beraber sahip çıkacağız, hep beraber başaracağız. Olmaz diye bir mantık yok, hedefimizi belirliyeceğiz, Bal lig'e çıkacağız, stadımız gözel, imkanlarımız güzel, inşallah sezonumuz da bugünkü güzel hava gibi, güzel gider inşallah, kazasız belasız hiçbir sakatlık olmadan, takımımıza da güveniyorum.  Güzel bir sezon olacaktır.İnşallah başarıya koşacağız. Konu Erdek ise gerisi teferruattır. diyor ben kendi adıma ilçe Kaymakamı olarak destekliyeceğim. Abdullah Atakan Atasoy olarakta, bir seyirci olarak ta destekleyeceğim." dedi.

Erdekspor Başkanaı Şadi Bayraktar daha sonra Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ile Başkan Burhan Karışık'a Erdekspor forması armağan etti.

Armağan edilen formaları giyen Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ile Başkan Burhan karışı daha sonra tiribüne çıkarak Bandırma 17 Eylül gençlik spor ile yapılan hazırlık müsabakasını izlediler.

Erdekspor ile 17 Eylül gençlik S.K. nün hazırlık karşılaşması 1-1 sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Erdekspor - futbol sezonunu .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı