Erdekspor 2-1 Gümüşorduspor

Erdekspor 2-1 Gümüşorduspor

Erdekspor, Gümüşordu`yu ilk devrede aştı.

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: Mustafa Kemal Akyazı ** İhsan Armağan Gül ** Murat Ortanca **

Erdekspor:  Gökhan ** Ekrem **(Fatih Deniz**) Abdullah *** Onur *** Arda *** Mustafa *** Oğuzhan***(Fatih Kemikler**) Kutsal *** Cuma ali *** Mehmet*** (Emre**)Tarık **

Teknik Sorumlu: Sinan Yücer

Gümüşordu spor: Ercağlar** A.Samet**(Recep**) Birindar**(Cihat**) Berkant ** Alim **** Erhan** M. Ali ***

Teknik sorumlu: Zeki Çakır

Goller: Dk. 12 Cuma Ali, Dk. 14 Oğuzhan (Erdek) Dk.90+1  M.Ali (Gümüşordu)

Bal ligi 8 grup`un en istikrarlı ekiplerinden Gümüşordu, Erdek denizinde boğuldu. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma Erdekspor`un 1-0 üstünlüğü ile noktalanırken, Erdek`teki rövanşta`da  Erdekspor 2-1 galip gelmeyi başararak ligin en istikrarlı ekibinden içerde ve dışarıda 6 puan toplamayı başardı.

Erdekspor zirve mücadelesinde iddiasını sürdürebilmek adına Gümüşordu`yu geçmesi gerekiyordu. Teknik Patron Sinan Yücer hafta içi çalışmalarını bu karşılaşmaya yönelik sürdürdü ve bugün sahaya çıkan renktaş iki ekibin kıyasıya mücadelesinde Erdekspor bileti daha ilk dakikalarda kesti.

12 Dakikada kaptan Cuma Ali, sol kanattan gelişen akında arka diren önünde yükseldiği topu düzgün bir kafa vuruşu ile genç kaleci Erce`nin bakışları arasında ağlara gönderirken bu gol aynı zamanda genç ekip Gümüşordu`nun bir anlık çözülmesine neden oldu.

Gümüş ordu henüz yediği golün yorumunu yapmaya fırsat bulamadan 2. ci gol geldi.

Oğuzhan sağ kanattan gelişen akında, topla sol kanatta buluştu, rakibini geçen Erdek`in golcüsü kaleci Erce`yi 2.kez avlarken iki gol arasında sadece 2 dakika vardı.

Erdek`in üst üste gelen golleri sahayı dolduran sahil efsanesi taraftarlarını fark beklentisine soksa da, gerek ilk devrenin kalan süresinde, gerekse karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Gümüşordu adeta futbol resitali yaptı.

Erdek defansı, Gümüşordu forvetini her defasında başarıyla durdururken son anlarda akın yoğunluğu rakibin beklenen golünü getirdi ve karşılaşmanın 90+1 dakikası oynanırken Gümüşordu santraforu Muhammet Ali, Erdek kalecisi Gökhan`ı avlamaya başardı ve karşılaşma Erdekspor`un lehine 2-1 tamamlandı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı