Erdekspor 2.oyuncuyu daha gönderdi

Erdekspor 2.oyuncuyu daha gönderdi

Kırmızı beyazlı ekip Bartın`dan Mehmet, Biga`dan Semih`i renklerine kattı.



Süper lig`in Şampiyon adayı Erdekspor hedefteki şaşmaları ortadan kaldırmak adına başlattığı operasyonlarına 2 yeni oyuncu katarak devam etti.

Kırmızı beyazlı sahil efsanesi ilk yarıyı noktalayan Küçükköy beraberliği ardından Orta alan oyuncusu Maşallah Bilece ve sol kanat oyuncusu Fırat Yaren ile yollarını ayırdı.

Erdekspor önceki hafta renklerine kattığı Kaleci Ahmet Murat, Orta alan oyuncusu Metin Mumcu ve forvet Serkan Polat`tan sonra şimdi de Bigaspor`dan sol bek Semih, Bartınspor`dan orta alan oyuncusu Mehmet ile anlaşma yaptı.

Liderlik yarışından kopmamak amacıyla önlemlerini sürdüren kırmızı beyazlı sahil efsanesi Erdekspor`un renklerine kattığı solbek Semih Deniz(20) Futbola Bağlarbaşı`nda başladı. Semih Ediz daha sonra Dardanelspor, ardından  Gönenspor ve sezon başında ise Biga ile anlaşmıştı.

Orta alan oyuncusu Mehmet Oral (27) ise Orhangazi`de amatör olarak başladığı Futbola Bursa Baharspor, Mudanyaspor, Karacabeyspor, Oyak Renault, Aksarayspor, ve son olarak yeniden amatöre dönerek Bursa Merinos ve ardından Bartınspor`a geçmişti.   






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı