Erdekspor ağır yaralı

Erdekspor ağır yaralı

3 futbolcu kırmızı kart cezalısı

Balıkesir Süper Amatör Futbol Ligi B grubunda zirve mücadelesi veren Erdekspor, geçtiğimiz hafta Balıkesir Ali Hikmet Paşa Futbol Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Gazi Osmanpaşa Gençlik’e 3-2 yenilerek lider Etispor’un 3 puan gerisine düştü. Kırmızı-beyazlı takım, ayrıca bu maçta 4 de kırmızı kart gördü. Antrenör Erol Yaver’in yanı sıra futbolculardan Mutlu Mertek, İlhami Akçan ve Kazım Başak, kırmızı kart görerek takımlarının maçı 8 kişiyle tamamlanmasına neden oldular.

Ahmet Balkan’ın yönettiği karşılaşmanın 45. dakikasında yaşanan bir pozisyonda her iki takımdan birer futbolcu kırmızı kart gördü. Hakemin, ilk yarıyı bitiren düdüğünün ardından oyuncular arasında büyüyen gerginlik kavgaya dönüştü. Tekme ve yumruklarla birbirlerine saldıran oyuncuları polisler ve saha görevlileri ayırdı.

Maçın hakemi Ahmet Balkan, ikinci yarının başında Gazi Osmanpaşa Gençlik’ten bir, Erdekspor’dan ise iki oyuncuya daha kırmızı kart gösterdi. Balkan, ayrıca Gazi Osmanpaşa Gençlik yöneticisi Veysel Balyer ile Erdekspor antrenörü Erol Yaver’i de itirazları nedeniyle sahadan attı. Bu kararların ardından maç bir kez daha gerilirken polisin müdahalesiyle olaylar yeniden sakinleştirildi. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan ev sahibi Gazi Osmanpaşa Gençlik, 8 kişiyle mücadele eden Erdekspor’u 3-2 yenmeyi başardı.

SON İKİ HAFTA

Öte yandan Süper Amatör Futbol Ligi’nde son iki haftaya girilirken Etispor, 40 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Etispor’u 37 puanla Erdekspor ikinci sırada izliyor.

Sezonun son iki haftasında Etispor, kendi evinde Gazi Osmanpaşa Gençlik’i konuk ederken, son haftayı Erdekspor deplasmanında geçirecek. Erdekspor ise önce Susurlukspor deplasmanında gidip, ardından büyük olasılıkla grup şampiyonun belirleyecek maçta Etispor’u, Erdek’te ağırlayacak. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: erdekspor ağır yaralı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false