Erdekspor, Edincikspor ile oynadı.

Erdekspor, Edincikspor ile oynadı.

Bal lig ekibi Erdekspor boş geçen haftayı Edincikspor ile yaptığı hazırlık maçı ile doldurdu.

Bal lig ekibimiz Erdekspor bayram dolayısı ile boş geçen haftayı Edincikspor ile oynadığı antrenman karşılaşması ile doldurdu.

Erdekspor, Hakan, Ali, Bahadır, Aptullah, Tarık, Dardan, Hasan, Bülent, Ekrem, Osman ve Fatih tertibi ile çıktığı karşılaşmanın 2. Devresinde Kaleci Hakan, Bahadır, Aptullah, Dardan, Ekrem ve Osman’ınyerine Alperen, Ömer Faruk, Ayhan, K. Aptullah ve Doğukan ile oyuna devam ederken, Edincikspor, Fatih, Sercan, Çağatay, Özgür, Güvenç, Nedim, Hasan, Rıdvan, Erman, Ercan ve Janberk tertibinde oynadı.

Edincikspor’da 2. Devrede Kaleci Fatih, Erman, Janberk, Sercan çıktı, Kaleci Yusuf, İzzet, Mahmut, Hüseyin oyuna dâhil oldu.

Erdekspor Edincikspor ile oynadığı antrenman maçı sonrası Bayram iznine çıktı, Kırmızı beyazlı ekip 6 Ekim Pazartesi günü kente dönerek akşam idmanı ile Soma karşılaşması hazırlıklarına devam edecek.

Bal lig 8. Grupta 12 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmalar şöyle

Erdekspor   –   Somaspor

Atillaspor    -    Sındırgı Beld.

Bozdoğan Beld. – Narlıdere Beld.

Didim Belediye  -  Manisa BŞB

Soma Sotesspor–  Karabigaspor

Yeni Çanspor     -  İzaks Gaziemir



yerel
2.10.2014 23:49:09
edincikspor yönetimden ayrılan yakup ataş 11 ekimde yeni yönetimde başkan olarak yerini alması gerekir, çünkü edinciksporun yakup ataşa ihtiyacı, duyduklarımız yakup ataş kızarak ayrılmış diye, bir pire için yorgan yakmayın

bandırmalı
3.10.2014 10:37:22
Erdekspor gibi bir takımla kafa kafaya oynayan bir takım ligde niye bu kadar kötü anlamak mümkün değil doğrusu... Maça geliceksek izlediğim kadarıyla tüm takım hırslı ve istekliydi fakat defansta 26 numara Güvenç açıkta Ercan ortasahada 10 numara Nedim arı gibi çalıştı..

erdekspor
3.10.2014 18:00:43
Erdekspor iyi takım ama bir de ligde iyi yerde olsa.... geçen seneden oğuzhan türkmen ve fatih şen kalsaydı çok iyi olurdu ama yine iyi takım.

  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı