Erdekspor gol makinesi gibi

Erdekspor gol makinesi gibi

Özel maçta Avşaspor`u 6-0 mağlup ettiler





Süper lig`in şampiyon adayı Erdekspor hafta içinde oynadığı Gönenspor`un ardından bugün`de programı rolentiye alarak 1.amatör kümenin kardeş takımı Avşaspor ile oynadı.

Sezon çalışmalarını henüz yogunlaştırmayan Avşaspor karşılaşmanın ilk yarısında kıyasıya mücadele verdiği Erdekspor karşısında sadece tek gol yedi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde karşılıklı oyuncu değişimleri sonrası Erdekspor`un aslarını oyuna alması, Avşaspor`un kondüsyon anlamında yetersiz kalması 6-0 lık farkın gelmesine neden oldu.

Erdekspor antrenörü Telat Evren karşılaşmanın ilk devresinde sahaya sürdüğü ekip, Gönen maçında sahaya çıkan ekibin bir bölümüydü.

Sağ bek`te K.Uğur, Stoperde Batuhan, Orta alanda B.Uğur,  forvette ise Aydın ilk 11 de yer aldılar.

Erdekspor karşılaşmanın 15 dakikasında Abdi ile 1-0 öne geçmesine rağmen kalan 30 dakika içinde skor değişmedi.

Avşaspor müdafaasının yoğun markajı, Erdek forvetinin fri şutları ya kaleci İsmail`in ellerinde eridi, ya da auta çıktı.

Karşılaşmanın  ikinci devresi iki ekipte yeni oyuncularını takıma sokarak arayışlarını sürdürdüler.
Erdekspor Onur`un yerine İsmet`i, B.Uğur`un yerine İsmail`i, Metmet`in yerine Maşallah`ı, Ercan`ın yerine Engin`i, Aydın`ın yerine Gökhan`ı, Soner`in yerine ise Timuçin Tiregün`ü oyuna aldı.

Erdekspor`da Kaleci Murat, Çağatay, Batuhan, ve Apti 90 dakika forma giyen oyunculardı.

Avşaspor ise Kalede İsmail defansta Çağrı(Mustafa) Uğur, Mutlu (Tunç) Özgür, Çetin, Hakan, Fuat, Sercan, Ercan ve Ferhat ile mücadele etti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgara karşı oynayan Erdekspor daha iyi top çevirdi ve oyun kurdu.


49- 65 ve 86 dakikalarda Abdi üç gol daha atarak kendi adıda toplam 4 gole imza atarken oyuna son 15 dakikada giren Timuçin Tiregün`de  76 ve 84 dakikalarda iki güzel gol kaydetti üç asis yaptı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı