Erdekspor Hakem Kurbanı

Erdekspor Hakem Kurbanı

Karşılaşmanın Kocaeli Bölgesi Hakemi İsmail Akçay Erdekspor'u kaderiyle oynadı.

Bugün Erdek’te oynanan Erdekspor- Soma Sotesspor Bal ligi karşılaşması, Kocaeli Bölgesi Hakemi İsmail Akçay’ın ilk dakikalardan itibaren Erdek aleyhine çaldığı düdüklerle karşılaşmanın skoru belirlendi. 2-3

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: İsmail Akçay? Mehmet Dağdeviren * Okan Oral * 4. Hakem Volkan Dikmen?

Erdekspor: Gökhan ** Abdullah ** Ekrem ** Ali ** Alperen ** Birindar ** Tarık ** Fatih ** Hasan ** Osman ** (Ayhan **) Doğukan **(H. Binehan**)

Soma Sotesspor: Çağlar **(İdris *) Şerif ** Kaan ** Ercan ** K. Erdem **(Murat*) Eser** Okan Bayram ** Okan Şen** Memduh ** Korhan ** Emre **

Goller:Dk.Alperen, Dk. 53Hasan (Erdek) Dk.50 Memduh, Dk.71 Murat, Dk. 90 Eser Pent. (Soma )

Bal lig 8. Grup’ta kırmızı beyazlı temsilcimiz Erdekspor bugün sahasında Soma Sotes’i konuk etti.

Oldukça stresli başlayan karşılaşmada oyunun Kocaeli Bölgesinden Hakemi İsmail Akçay ilk dakikadan itibaren uygulamaları ile otunu etkisi altına aldı.

Futbolculara sürekli uyarıda bulunarak, etki altına alan Akçay, ilk devresi golsüz sona eren karşılaşmada oldukça rahattı.

Erdekspor 2. Yarıya golle başladı.

46 Dakikada Alperen’le gelen gol Erdekspor’u karşılaşmada oldukça rahatlattı.

Erdekspor 2. Golü ararken kalesinde beraberlik golünü buldu.

Kırmızı beyazlı ekibin golünden 4 dakika sonra Soma santraforu Memduh, karambolde topa son dokunan ayak olarak takımına beraberliği getirdi.

Eşitliği bulan Soma kalemizde galibiyet ararken, kontra bir topla sağ kanattan rakip ceza alanına girmek isteyen Osman düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Osman topu penaltı noktasında Hasan ile buluşturdu 2-1.

Erdekspor, 3 dakika aradan sonra yeniden öne geçmenin rahatlığını yaşasa da, orta hakem İsmail Akçay’ın oyunu kendi kurallarına göre şekillendirmesi aynı noktalardan Soma’nın da bir serbest vuruş kazanmasına neden oldu.

Karşılaşmanın 71. Dakikasında kullanılan serbest vuruşta bu kez oyuna 2 yarıda dahil olan Murat, topa son dokunan isim olarak kaleci Gökhan’ı avlayarak ikinci kez beraberliği sağladı.

Maçı skorel anlamda 90 dakikaya taşıyan Akçay, kontra bir topla sağ kanattan Erdek kalesine inen Emre, Ali ile mücadelesinde tökezlendi. Akçay, bu fırsatı kaçırmadı ve doğruca penaltı noktasını gösterdi.

Vuruşu kullanan Eser, Soma Sotes’i Erdek deplasmanında 3-2 öne geçirirken karşılaşmada iktidarlar oynanıyordu.

Erdekspor bu süreyi iyi kullandı iki etkili akında iki gol pozisyonu oluştu ancak Erdek bunlardan yararlanamadı.

Erdek’in son dakikalarda Soma Kalesinde gerçekleştirdiği ataklar sağlı sollu korner atışları rakip defansı bunalttı.

Penaltı noktası yakınların Fatih’in şutunda, eliyle topa yön değiştiren müdafaa oyuncusunun pozisyonunu algılayamayan Akçay, ‘’Devam’’ derken Erdekli oyuncular ve kulübenin uzun süren itirazı geçerli olmadı.

Son düdük çaldığında ise Erdek 18 Eylül’deki puan kazasının müdahilleri İsmail Akçay, Mehmet Dağdeviren, Okan Oral uzun süre orta alanda polis kordonu altında bekledikten sonra sahayı terk ettiler.  



amatör
23.11.2014 12:53:52
Bir taraftan 2 milyonluk Erdekspor, diğer taraftan 200 binlik Soma Sotesspor. Spor para işi değildir, spor can-i gönül sevmektir. sonuç ortada.. hadi bakalım Can hoca

erdek sporlu kalben
23.11.2014 12:52:07
T.A efendi Erdek spor yenildiği için tribünde kahkaha atıyor ayıptır.

trbn
24.11.2014 15:13:09
...............!

sedat özlemtaş
25.11.2014 14:35:35
dakika 53 maçın bitmesine 37 dakika var kalecimiz zaman geçiriyor,2-1 öndeyiz ya 2-1, fark atmamışız,rahat oynaman için en az 2 farkla öne geçmelisin.. işte sonra o kaybettiğin zamanı ararsın,hakem etki etmiş,boş kaleye gol attık ta hakem mi engelledi? biz atamadık adamlar attı, penaltıyı Ekrem yaptı yerde elle müdahale etti ceza alanı içinde..itiraz bile etmedi Ekrem.. şundan emin olmalıyız, gücümüz var , skora yansıtacak hamleler ve son vuruşlarla evimizdeki her maçı kazanırız... ama 53. dakikada zaman geçirmeye kalkışmadan, maç boyunca skor için çalışırsak yaparız bunu, hakemlerle , rakiplerle olumsuzluk yaşayarak değil...

amator
26.11.2014 09:21:58
Sayın başkanın en büyük bu hayattaki yanlışı hatası can hocayı getirmesi. Bu lig çok farklı bir lig ve topçusu da farklı bunu anlayamadılar keşke geçen seneki takımdan faydalansalardı. Geçen seneki oyuncuları bir takip edin neler yapıyorlar takımlarında..eğer can hocanın yanlışlarından dönmezse sayın Hüseyin başkanım takım küme düşer..

trbn
26.11.2014 14:17:30
Sedat kardeşim kaleciyi savunmuyorum ama atımız an hemen sonra yedik 2 1 yaptık o ara kaleci gibi keşke birkaç arkadaş daha zaman çalsaydı çünkü 2 ui d çabuk yedik. Dediklerine katılıyorum keşke can hoca bu takımı kururken santrfor alsaydı stoper alsaydı. Alperen solbek ama stoper oynadı stoper olmadığından takımda golcü yok yaklaşık 1 trilyonluk takımız korkuyorum kümede kalmak için oynuyacaz.

trbn
27.11.2014 15:10:34
Katılıyorum bir oğuzhan bir mehmet ciloğlan bir fatih deniz bir arda karakurt bir emre arıcı bir ahmet bir mustafa keşke tutulabilseydi bu takım çok daha yukarıda olurdu başkanım efsaneyi canlandır..

erdek spor
28.11.2014 08:55:47
Bulent cakmak tuncay sindirgidan alinan topcular uzeyir bunlar nerde bunlars verilen paralar nerede erdek spor bugunlere nerden geldi yazik deyilmi sayin yoneticilerim. devrede ayni hatalari yapmiyalim sakat adam almiyalim bile bile sahan gibi 10 cu hafta soradan girdi.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı